ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Matilda Djerf: Αυτή είναι η influencer με τα πιο διάσημα μαλλιά και έχουμε όλα τα μυστικά της


Ελένη Τσούτση

18 Φεβρουαρίου 2023

Matilda Djerf: Αυτή είναι η influencer με τα πιο διάσημα μαλλιά και έχουμε όλα τα μυστικά της
Instagram/@ matildadjerf
Οι αναζητήσεις στο google για τα μαλλιά της έχουν σπάσει ρεκορ

Η Μatilda Djerf είναι από εκείνα τα κορίτσια που είναι συνεχώς στο feed μου στο Instagram αλλά και στο #foryou μου στο TikTok. O λόγος; Τα υπέροχα μαλλιά της που πλέον έχουν και ένα από τα πιο διάσημα hashtags - #MatildaDjerfHair με πάνω από 27,1 εκατομμύρια προβολές στο TikTok. Η Djerf έχει ξεχωριστή θέση στα moodboards του Pinterest από τότε που ξεκίνησε να κάνει vlog στο Youtube το 2016.

Συνδυάζει δύο από τις πιο κυρίαρχες τάσεις στα μαλλιά αυτή τη στιγμή με τις χαρακτηριστικές της bags με αέρα 70s και έναν ιδιαίτερο όγκο που θυμίζει μοντέλο των 90s. Είναι ένα hair icon που σίγουρα πέρασε πολλές φάσεις με τα μαλλιά της με μύτες και πολύ fluffy εικόνα.

«Όταν ήμουν μικρότερη, δοκίμαζα πολλά διαφορετικά χτενίσματα. Είχα ombre μαλλιά αλλά και κόκκινα. Για ένα σύντομο διάστημα, ήμουν ξανθιά, αλλά δεν ήταν η αγαπημένη μου περίοδος. Δοκίμαζα πάντα κάπως διαφορετικά χτενίσματα και χρώματα μαλλιών. Όταν είχα τα ombre μαλλιά, ήθελα να επιστρέψω στο φυσικό μου χρώμα, οπότε άρχισα να κάνω ανταύγειες. Και κατέληξα με ένα ηλιοκαμένο χρώμα που άνοιξε με τον ήλιο ακόμη περισσότερο. Αλλά στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δεν μπορούσα να ταξιδέψω, έτσι τα μαλλιά μου έγιναν πιο σκούρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα».

Το beauty icon που την εμπνέει είναι η Brigitte Bardot. «Εμπνεύστηκα πολύ από την Brigitte Bardot. Τώρα έχουν μεγαλώσει αρκετά τα μαλλιά μου. Αλλά γενικά, δεν παρακολουθώ τις τάσεις ώστε να τις εφαρμόσω, κάτι που μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο», δήλωσε στο Byrdie.

Η ίδια μίλησε για τον τρόπο που φτιάχνει τα μαλλιά της και δείχνουν τόσο ανεπιτήδευτα stylish. «Τα curtain bangs που έχω δημιουργούν φυσικά μια χωρίστρα και δίνουν έναν υπέροχο όγκο. Όταν στεγνώνω τα μαλλιά μου - πάντα μου αρέσει να τα στεγνώνω με πιστολάκι με φορά προς τα κάτω. Έχω βρει το ιδανικό μήκος για τις curtain bangs που αναδεικνύουν τέλεια το πρόσωπό μου. Αν θέλετε να έχουν έναν φυσικό όγκο, πρέπει να βρείτε το τέλειο μήκος».

Το tip είναι τα layers και ο όγκος που δημιουργείται όπως στεγνώνει τα μαλλιά της. Είμαστε σίγουροι ότι μπήκε στη λίστα με τις επόμενες αλλαγές που θέλετε να κάνετε στα μαλλιά σας.

Δείτε στην παρακάτω gallery: 7 σαμπουάν για σγουρά μαλλιά και τέλειες μπούκλες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.