ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Megan Fox με χάλκινα μαλλιά εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία, είναι η καλύτερη εκδοχή της


Ελένη Τσούτση

15 Μαρτίου 2023

H Megan Fox με χάλκινα μαλλιά εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία, είναι η καλύτερη εκδοχή της
Instagram/@upnextdesigner
Η Megan Fox τολμά τις πιο έντονες αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών της και η τελευταία είναι και η αγαπημένη μας

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο after party των Oscars με ένα ανανεωμένο look που αξίζει ανάλυση. Για το ετήσιο party του Vanity Fair, η Fox έκανε το ντεμπούτο της με λίγο πιο κοντά κόκκινα μαλλιά εμπνευσμένα από τη «φωτιά και το θειάφι». Το νέο χρώμα στα μαλλιά της και το κούρεμα το επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος και το αποτέλεσμα είναι sexy, δυναμικό και φρέσκο.

«Γεια σου, Vanity Fair, είμαι η Meghan Fox, αν και μπορεί να μην το καταλάβεις λόγω των μαλλιών μου», είπε στα παρασκήνια μετά την απονομή των βραβείων. «Θέλαμε να κάνουμε κάτι που είναι διαφορετικό. Έχω αυτή την εμμονή με την ιστορία της ελληνικής μυθολογίας. Δεν θέλω να μπω σε όλο το θέμα, αλλά βασικά επιστρέφοντας από τον κάτω κόσμο, πώς θα έμοιαζες; Αν η φωτιά και το θειάφι από την κόλαση ήταν στα μαλλιά σου, πώς θα έμοιαζες περπατώντας στο κόκκινο χαλί; Αυτή ήταν η έμπνευση».

Jenny.Gr
Instagram/@ upnextdesigner

Ως ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα μαλλιών της σεζόν, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Fox επέλεξε να γίνει κοκκινομάλλα αυτή την άνοιξη. Πρόσφατα, σταρς όπως η Chrissy Teigen, η Julia Fox, η Dove Cameron, η Francia Raísa και η Blake Lively έχουν επίσης δοκιμάσει την τάση.

Jenny.Gr
Instagram/@upnextdesigner

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.