ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Natasha Lyonne έχει τα ginger μαλλιά (και ίσως και το κούρεμα) που θέλουμε αυτό το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

5 Απριλίου 2023

H Natasha Lyonne έχει τα ginger μαλλιά (και ίσως και το κούρεμα) που θέλουμε αυτό το καλοκαίρι
Splash Ideal Images
H Natasha Lyonne έχει το πιο «αντισυμβατικό» κόκκινο που θέλουμε να δοκιμάσουμε

H Natasha Lyonne παρευρέθηκε στο «Variety's Power of Women» event που πραγματοποιήθκε χθες το βράδυ στην Νέα Υόρκη και εκτός από το εντυπωσιακό της look ξεχωρίσαμε και το χρώμα των μαλλιών της που συνεχίζει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα hair trends της σεζόν. Aκόμη, το κουρεμά της ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα ασύμμετρα τμήματα που δίνουν ένα πιο edgy και αυστηρό ύφος. Η λαμπερή ηθοποιός και σκηνοθέτης περπάτησε στο red carpet φορώντας ένα φόρεμα Moschino με τα χαρακτηριστικό pied de cοq pattern, το οποίο έκανε υπέροχη αντίθεση με τα χάλκινα μαλλιά της.

H Natasha Lyonne λατρεύει όλες τις εκδοχές του κόκκινου και το έχει αποδείξει τόσα χρόνια μέσα από τις επιλογές της. Άλλοτε πιο έντονο και άλλοτε πιο απαλό, είναι το statement σημείο της εμφάνισής της που μας χαρίζει έμπνευση.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Το κόκκινο είναι ήδη ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα το 2023 που η αλήθεια είναι ότι δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Έχει γίνει ένα από τα πιο επιθυμητά χρώματα μαλλιών τους τελευταίους μήνες και, φυσικά, δεν χρειάζεται να γεννηθείτε με αυτά για να τα πετύχετε στην εντέλεια και η Lyonne είναι η απόδειξη. Όπως τα καστανά μαλλιά γίνονται όλο και πιο ζεστά έτσι συμβαίνει και με τα κόκκινα μαλλιά. Το πιο σημαντικό είναι να αγκαλιάζετε το natural και να μην κάνετε υπερβολές. Όσες ενδιαφέρεστε να γίνετε gingerheads και να αντιγράψετε το hair look της ηθοποιού, ζητήστε από τον hair stylist σας να σας κάνει το ginger peach, ένα έντονο και ζωηρό χάλκινο, που θα φωτίσει το πρόσωπο και θα τονίσει το βλέμμα σας.

Έχοντας ένα τόσο «έντονο» χρώμα στα μαλλιά σας μπορείτε να «ενδυναμώσετε» ακόμη πιο πολύ τα καθημερινά σας looks. Να σας θυμίσουμε ότι η Natasha Lyonne ξεχώρισε στις φετινές Χρυσές Σφαίρες με ένα avant garde hair look που της ταίριαζε πολύ. Με τη βοήθεια του celebrity hairstylist, Vernon François, η ηθοποιός έκανε ένα jellyfish ponytail, ένα από τα hair trends που έχουν γίνει viral στο Tik Tok και μια ακόμη φορά έκανε την ανατροπή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.