ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Κοντά νύχια: 5 τέλεια manicure για να τα αναδείξεις


Ελένη Τσούτση

14 Απριλίου 2023

Κοντά νύχια: 5 τέλεια manicure για να τα αναδείξεις
Instagram/ @clickmyworld
Tα κοντά νύχια είναι η τάση της σεζόν και ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσεις και εσύ

Ενδεχομένως θεωρείς ότι τα μακριά νύχια είναι πιο εντυπωσιακά αλλά αυτό δεν ισχύει. Τα κοντά νύχια έχουν επιστρέψει δυναμικά και δείχνουν πιο chic και stylish από ποτέ. Τα κοντά νύχια έχουν all time classic αξία και είναι η χρονιά τους. Το ιδανικό μάκρος των νυχιών σας είναι να είναι περίπου στην ευθεία με το δέρμα σου.

Το πλεονέκτημά τους είναι ότι δείχνουν περιποιημένα ακόμα και αν είναι άβαφα. Η συγκεκριμένη τάση έρχεται ως συνέχεια των πιο clean αποχρώσεων που θα κυριαρχήσουν στα νύχια το 2023.

«Τα κοντά νύχια συμβαδίζουν με την τρέχουσα αισθητική του clean aesthetic που είναι trend αυτή τη στιγμή στον κόσμο της ομορφιάς. Τα κοντά νύχια δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση και έχουν πιο φυσική εμφάνιση από τα πιο μακριά νύχια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι διαλέξεις κάποιο floral ή γεωμετρικό σχέδιο για να τα κάνεις ακόμη πιο statement.

Δες λοιπόν παρακάτω 5 manicure για κοντά νύχια που θα λατρέψεις!

Jenny.Gr
@betina_goldstein
Jenny.Gr
Instagram/ @clickmyworld

Jenny.Gr
@matejanova
Jenny.Gr
Instagram/ @clickmyworld

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.