ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To κομψό updo της Gwyneth Paltrow είναι η επιτομή του "Quiet Luxury"


Ελένη Τσούτση

24 Απριλίου 2023

To κομψό updo της Gwyneth Paltrow είναι η επιτομή του "Quiet Luxury"
Splash Ideal Images
Το χτένισμα που θα δώσει extra πόντους στην εμφάνισή σου

Το "quiet luxury" είναι η μεγαλύτερη τάση που όλο και περισσότερο ακούμε τελευταία. Ξεκίνησε από την μόδα και απλώνεται με γρήγορους ρυθμούς και στην ομορφιά. Πρόκειται για έναν νέο όρο για να αναφερθούμε στον μινιμαλισμο και την απλότητα. Η αθόρυβη πολυτέλεια δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο.

Αυτή η μεγάλη τάση έχει να κάνει με την προσοχή στην λεπτομέρεια. Οι επιλογές που κάνουμε στην εμφάνισή μας να δείχνουν σχεδόν αβίαστες και παράλληλα τόσο ανεπιτήδευτες. Πώς μπορείς για παράδειγμα να δημιουργήσεις ένα "quiet luxury" χτένισμα; Η Gwyneth Paltrow μόλις μας δίδαξε και εμείς δεν γινόταν να μη σου δώσουμε απλόχερα αυτή την πληροφορία.

H 50χρονη star παρευρέθηκε στην τελετή απονομής βραβείων στο Los Angeles την Κυριακή, έχοντας τα μαλλιά της σε ένα απλό χαμηλό updo με sleek υφή. Μάλιστα, η ίδια συναντήθηκε με την Elle Fanning στην εκδήλωση, η οποία είχε σχεδόν πανομοιότυπο hair look, με τη διαφορά ότι είχε τη χωρίστρα στη μέση. Tο αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό, και πολλές φορές καλύτερο από wavy ή straight hair look.

Άντλησε έμπνευση από τα χτενίσματα των δύο stars και δημιούργησε το "quiet luxury" look που θα κλέψει όλα τα βλέμματα!

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.