ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Marion Cotillard με ροζ bowl cut στο Met Gala, δείχνει πώς γίνεται το modern chic


Ελένη Τσούτση

2 Μαΐου 2023

Η Marion Cotillard με ροζ bowl cut στο Met Gala, δείχνει πώς γίνεται το modern chic
Splash Ideal Images
H Marion Cotillard εντυπωσιάσε στο Μet Gala με το pink bowl cut της

Η Marion Cotillard άφησε το στίγμα της στο φετινό Met Gala, χωρίς καμία αμφιβολία. Η ηθοποιός έκλεψε όλα τα βλέμματα όταν εμφανίστηκε με ανανεωμένο hair look που είναι από τα ωραιότερα που έχει κάνει. Η ίδια άλλωστε ξέρει καλά πώς να συνδυάζει το κομψό με το μοντέρνο. Το νέο της ροζ bowl cut είναι η απόδειξη!

Τα μαλλιά της ήταν βαμμένα σε παστέλ ροζ, που ταίριαζε τέλεια με το κραγιόν της αλλά και τη λευκή της επιδερμίδα. Το ροζ είναι το απόλυτο «it χρώμα» τα τελευταία χρόνια, αλλά μετά από αυτή την εμφάνιση της Cotillard αναμένεται να μας απασχολήσει εκ νέου τους επόμενους μήνες.

Αν θέλεις να δώσεις μία πιο μοντέρνα πινελιά στο look σου, επέλεξε η λάμψη να επικεντρώνεται κυρίως γύρω από το πρόσωπό σου και τα highlights να αρχίζουν περίπου από το μέσο του μήκους των μαλλιών και να φτάνουν μέχρι τις άκρες τους. Αυτό θα δώσει μία αίσθηση βάθους στο τελικό look.

Mπορεί να είναι πιο εύκολο για τις ξανθιές να αποκτήσουν ροζ χρώμα στα μαλλιά τους, μπορούν να το επιλέξουν όμως και οι καστανές με πιο ζεστούς τόνους. Αφέσου λοιπόν στη δύναμη του ροζ, δεν θα το μετανιώσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.