ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To “Expensive Honey” είναι το χρώμα μαλλιών του καλοκαιριού, χάρη στo Succession


Ελένη Τσούτση

19 Μαΐου 2023

To “Expensive Honey” είναι το χρώμα μαλλιών του καλοκαιριού, χάρη στo Succession
Instagram/@Succession
Η σειρά Succession μας δίδαξε ότι το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία. Το ξανθό όμως την φέρνει;

Η εμμονή με τη σειρά Succession γέννησε μέχρι και νέα beauty trends. Όσο τα παιδιά ενός μεγιστάνα των media μάχονται μεταξύ τους για το ποιο θα καταφέρει να τον διαδεχθεί, εμείς σταθήκαμε στα λαμπερά ξανθά μαλλιά της Willa Ferreyra (που μπορεί να μην μας είναι τόσο συμπαθής αλλά έχει υπέροχα μαλλιά). Και κάπως έτσι άνθισε η τάση του “Expensive Honey”.

Η συγκεκριμένη απόχρωση θα φωτίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα είναι η ιδανική. Τα supermodels επιβεβαίωσαν άλλωστε στο φετινό catwalk του οίκου Chanel, Cruise 2024, ότι τα ξανθά μαλλιά είναι η τάση του τώρα.

Τα ξανθά μαλλιά ακτινοβολούν υγεία και πολυτέλεια και δύσκολα μπορείς να αντισταθείς. Μετά το “Expensive brunette”, τώρα έρχεται το “Expensive Honey” που αναμένεται να έχει την μεγαλύτερη απήχηση στα κομμωτήρια αυτό το καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα φωτεινό ξανθό που δείχνει ιδιαίτερα polished, γι’ αυτό και αποκαλείται expensive.

Η expensive honey απόχρωση επιτυγχάνεται αναμειγνύοντας διαφορετικούς τόνους ξανθού, που δημιουργούν την αίσθηση του βάθος στα μαλλιά, με την πιο ανοιχτή βάση να φωτίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Αν υποκύψεις σε μια τέτοια απόχρωση πρέπει να επενδύσεις στα κατάλληλα προιόντα που θα δώσουν διάρκεια, ενυδάτωση και λάμψη στο ξανθό χρώμα. Καλό θα είναι να βρεις τα ιδανικά για εσένα, καθώς αυτά θα κάνουν όλη τη δουλειά. Να προτιμήσεις σαμπουάν που έχουν χρώμα μωβ ή ασημί γιατί διατηρούν περισσότερο το χρώμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.