ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Θέλεις κόκκινα μαλλιά το καλοκαίρι; Η Cherry Cola απόχρωση είναι για σένα


Ελένη Τσούτση

15 Ιουνίου 2023

Θέλεις κόκκινα μαλλιά το καλοκαίρι; Η Cherry Cola απόχρωση είναι για σένα
Instagram/@ @SHAYMITCHELL
Αν τώρα θέλεις να δοκιμάσεις ένα κόκκινο χρώμα στα μαλλιά σου, σου έχουμε το τέλειο χρώμα που σου κλέψει την καρδιά

Σου έχουμε μιλήσει για τα Cherry Cola lips και τώρα ήρθε η στιγμή να αναλύσουμε το νέο hair color trend του καλοκαιριού που έχει το ίδιο όνομα. Πρόκειται για ένα αναζωογονητικό χρώμα που ανήκει στην παλέτα των έντονων κόκκινων. Είναι σαν ένα παγωμένο ποτήρι Cherry Coke σε μια ζεστή μέρα, τόσο ανάλαφρη και sexy η συγκεκριμένη απόχρωση είναι έξω από τα συνηθισμένα.

Αυτή η βαθιά, πλούσια κερασί απόχρωση είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του καλοκαιριού που μάλιστα γνώρισε τεράστια αποδοχή στη δεκαετία του '90, και όπως άλλωστε όλα τα πράγματα grunge και Y2K, που επέστρεψαν και τράβηξαν ξανά τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, τα μαλλιά cherry cola δεν είναι κόκκινα ή καστανά, αλλά μάλλον σκούρο μπορντό ή ρουμπίνι.

Πολλές TikTokers έχουν ήδη δοκιμάσει αυτή τη τάση και όπως θα δεις από τα παρακάτω video το χρώμα είναι άκρως εντυπωσιακό και κάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου ακόμη πιο όμορφα και ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με την Shvonne Perkins, hair colorist, «Μια απόχρωση cherry-cola έχει τόνους που βρίσκονται μεταξύ του κόκκινου και του βιολετί. Τείνει να μοιάζει με μια βαθύτερη βιολετί απόχρωση, ενώ λάμπει στο φυσικό φως του ήλιου, κάνοντάς το να δείχνει διαφορετικό.»

«Ένας εύκολος τρόπος για να βρείτε ποια απόχρωση ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας είναι να κρατήσετε μερικά χρώματα ακριβώς πάνω από τα μάτια σας και θα δείτε ποιοι τόνοι σας ταιριάζουν καλύτερα», συμβουλεύει ο expert.

Μπορεί να διαπιστώσεις ότι ένα πιο έντονο κόκκινο κάνει τα μάτια σου να λάμπουν ή ένας πιο βαθύς τόνος λειτουργεί καλύτερα για τα καθημερινά σου looks. Εσύ αποφασίζεις τον τόνο που νιώθεις περισσότερο ο εαυτός σου!

@roxxrenteria this color is so hot 🤤🍒 no bleach needed all virgin hair 🫶🏼 #hairtransformation #hairstylistsoftiktok #haitstylist #hairtok #cherrycola #cherrycolahair #beforeandafter #fyp ♬ UH HUH - Bktherula
@j.enng back again with videos i never edited 🍒 #cherrycokehair #blackcherryhair #cherrycolahair #redhair #blackcherryhaircolor #hairdye ♬ cupid twin version - ⟡ TRACYTRACKS ⟡

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.