ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Zendaya: Εμφανίστηκε με το απόλυτο glam beauty look στο fashion show του Louis Vuitton


Ελένη Τσούτση

22 Ιουνίου 2023

Zendaya: Εμφανίστηκε με το απόλυτο glam beauty look στο fashion show του Louis Vuitton
H Zendaya δεν θα μπορούσε να λείπει από το show του οίκου Louis Vuitton (και την ευχαριστούμε γι’ αυτό αφού μας χάρισε απλόχερα έμπνευση)

Την Τρίτη, 20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση που αφορά τη Spring/Summer 2024 ανδρική συλλογή του οίκου Louis Vuitton και ως γνήσια fan girls της Zendaya δεν γινόταν να μη σταθούμε στο εντυπωσιακό της look. Μπορεί στο ίδιο show να παρευρέθηκαν και άλλες λαμπερές καλεσμένες όπως η Rihanna και η Beyoncé αλλά η Zendaya έκλεψε όλα τα βλέμματα (ναι, οι συμπάθειες δεν κρύβονται). Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση του μεγάλου come-back της στην μεγάλη οθόνη με την ταινία, Challengers, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, έκανε μια εμφάνιση που θα θυμόμαστε για καιρό.

Η Zendaya κάθισε στο στο front row του show, ως νέα ambassador του οίκου και απόλαυσε το show. Εκτός από style icon, είναι και beauty icon και μας το απέδειξε με τις επιλογές της. Τα μαλλιά της τα είχε αφήσει κάτω και θύμιζαν γοργόνα έχοντας αυτό το ανάλαφρο, sexy σπάσιμο ενώ το μακιγιάζ της ακολουθούσε το μονοχρωματικό trend.

Το μονοχρωματικό make up look της ήταν σε γήινες αποχρώσεις και ταίριαζε υπέροχα με την σταρένια επιδερμίδα της. Μάτια, χείλη και ζυγωματικά είχαν την ίδια απόχρωση και αυτό δημιούργησε μια αρμονία, που μάλιστα αποτελεί την τέλεια πρόταση για το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.