CELEBRITIES

Challengers: H Zendaya, στη νέα της ταινία, μπλέκεται σε ερωτικό τρίγωνο και φέρνει το sexiness στο τένις


JTeam

21 Ιουνίου 2023

Challengers: H Zendaya, στη νέα της ταινία, μπλέκεται σε ερωτικό τρίγωνο και φέρνει το sexiness στο τένις
Τένις, ερωτικό τρίγωνο, ενδιαφέρουσα πλοκή -τι ζήτησες από τον Guadagnino και δεν σου το έδωσε;

Τα τελευταία χρόνια, πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν βλέπουμε καλές ερωτικές σκηνές στις ταινίες. Ξέρουμε τι σκέφτεσαι: το Idol είχε πολύ σεξ μέσα. Ήταν, ωστόσο, κάπως άβολο, κάπως κρίντζι, κάπως περίεργο και καθόλου καλαίσθητο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Luca Guadagnino, ο σκηνοθέτης που μας έδωσε τον Armie Hammer, τον Timothee Chalamet και το ροδάκινο, ο καλλιτέχνης πίσω από τον ρομαντικό κανιβαλισμό του Bones and All, επιστρέφει τη σωστή στιγμή με τον σωστό τρόπο.

Το μεγάλο come-back γίνεται με το Challengers, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο καi έχουμε το πρώτο του τρέιλερ. Με πρωταγωνίστρια τη Zendaya στον ρόλο της Tashi, μίας επαγγελματία τενίστριας, το συγκεκριμένο έργο είναι πολλά περισσότερα από «κάτι σχετικό με τένις». Είναι, περισσότερο, ένα ερωτικό τρίγωνο – ένα ερωτικό τρίγωνο ιδιαίτερα steamy καθώς, όταν στο teaser ταινίας του Guadagnino βλέπεις ιδρωμένο γυμνό άντρα να κρατάει φρούτα, ξέρεις καλά ότι δεν ετοιμάζεται να φτιάξει smoothie.

Ο Mike Faist υποδύεται τον σύζυγο της Tashi, ο Josh O’Connor (ο Κάρολος από το Crown) παίζει τον Patrick, τον πρώην εραστή της και πρώην κολλητό του. Και κάτι γίνεται με όλους μαζί. Η δε Zendaya προετοιμάστηκε για τρεις μήνες με τον πρώην τενίστα Brad Gilbert και τα πήγε τόσο καλά που γύρισε μόνη της σχεδόν όλες τις αθλητικές σκηνές.

Ο Guadagnino δηλώνει πως το Challengers θα είναι «η πρώτη κωμωδία» που γύρισε ποτέ, ενώ το χαρακτήρισε «μία ζωντανή, σέξι ταινία για τον κόσμο του τένις». Θα περιμένουμε ως τον Σεπτέμβρη, δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.