ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Rose gold hair: Έτσι θα κάνεις τα ξανθά μαλλιά σου να λάμψουν φέτος το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

27 Ιουνίου 2023

Rose gold hair: Έτσι θα κάνεις τα ξανθά μαλλιά σου να λάμψουν φέτος το καλοκαίρι
Instagram/ @Chiara Ferragni
Το ξανθό χρώμα είναι μια απόχρωση που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα αλλά καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει γι΄αυτό το αγαπούν τόσες πολλές γυναίκες

Είσαι ορκισμένη ξανθιά και σκέφτεσαι να δοκιμάσεις κάτι φρέσκο; Σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, η οποία ακούει στο όνομα rose gold hair. Η πιο παιχνιδιάρική και παράλληλα κομψή απόχρωση που μπορείς να το κάνεις και στα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι θα σε ενθουσιάσει.

Αν τα μαλλιά σου είναι ήδη ξανθά, το συγκεκριμένο look θα επιτευχθεί πανεύκολα, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως είναι απαγορευτικό για εσένα που έχεις πιο σκούρες αποχρώσεις.

Όπως με κάθε άλλο trend, έτσι και αυτό μπορείς να το προσαρμόσεις ώστε να ταιριάζει με το στιλ, την προσωπικότητα και φυσικά τον τόνο της επιδερμίδας σου. Από πιο ανοιχτό ροζ, μέχρι το πιο βαθύ, παρακάτω θα βρεις όλη την έμπνευση που αναζητάς πριν κλείσεις το επόμενο ραντεβού με τον colorist σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.