ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Διστάζεις να κάνεις κερατίνη; Αυτός είναι ο νούμερο 1 μύθος


Ελένη Τσούτση

11 Ιουλίου 2023

Διστάζεις να κάνεις κερατίνη; Αυτός είναι ο νούμερο 1 μύθος
Pexels
Η κερατίνη μπορεί να σου χαρίσει αυτά τα υπέροχα ίσια μαλλιά που ονειρεύεσαι

Τα ίσια μαλλιά δείχνουν πάντα τόσο κομψά και εντυπωσιακά αλλά είναι γεγονός ότι για να το καταφέρεις είτε με το πιστολάκι ή το σίδερο χρειάζεται αρκετό χρόνο και δεν βολεύει καθόλου, ειδικά όταν ετοιμάζεσαι βιαστικά το πρωί. Υπάρχει όμως λύση που ίσως γνωρίζεις ήδη και είναι η ισιωτική θεραπεία κερατίνης.

Η ισιωτική θεραπεία κερατίνης κάνει τα μαλλιά ίσια, λαμπερά και απαλά και απευθύνεται κυρίως σε όσες έχουν σπαστά ή πολύ σγουρά μαλλιά. Αν μέχρι τώρα δίσταζες, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς σοβαρά. Ένας από τους μύθους που ενδεχομένως δεν σε αφήνουν να πάρεις την απόφαση είναι ότι η θεραπεία κερατίνης καταστρέφει τα μαλλιά.

Jenny.Gr

Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια καθώς πρόκειται για μια θεραπεία θα σώσει την ποιότητα της τρίχας από πολλούς εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς παράγοντες. Το πιο σημαντικό βήμα είναι να κάνεις έρευνα για τον τεχνίτη που θα εμπιστευτείς. Η σωστή διάγνωση και η τεχνογνωσία θα σου χαρίσουν το τέλειο αποτέλεσμα.

Eίναι μία θεραπεία που βασίζεται στην κερατίνη, μία πρωτεΐνη δηλαδή που υπάρχει ήδη στην τρίχα (είναι το βασικό δομικό συστατικό της), αλλά και στα νύχια, τα δόντια και το δέρμα μας. Με τη πάροδο του χρόνου, η κερατίνη φθείρεται, με τα μαλλιά να γίνονται ξηρά, άτονα, θολά και να σπάνε εύκολα. Η θεραπεία αυτή ουσιαστικά ξαναγεμίζει με την πρωτεΐνη αυτή τα μαλλιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.