ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Beauté την Κυριακή: H DIY μάσκα με λάδι καρύδας για ξηρά μαλλιά (για μετά την παραλία)


Ελένη Τσούτση

9 Ιουλίου 2023

Beauté την Κυριακή: H DIY μάσκα με λάδι καρύδας για ξηρά μαλλιά (για μετά την παραλία)
Instagram/@ Rita Montezuma
Η παρακάτω μάσκα θα θρέψει σε βάθος τα μαλλιά σου μετά από την έκθεση στον ήλιο

Το λάδι καρύδας είναι ένα από τα πιο υγιεινά έλαια που υπάρχουν και σήμερα θα ενισχύσει την λάμψη των μαλλιών σου. Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά – συστατικά «θαυματουργά» για την ποιότητα της τρίχας. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για την υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε που βοηθά στην αναζωογόνηση, την ενυδάτωση και την προστασία της τρίχας. Plus, είναι η τέλεια επιλογή αν έχεις αφυδατωμένα και ξηρά μαλλιά.

Jenny.Gr

Η παρακάτω DIY συνταγή με κύριο συστατικό το έλαιο καρύδας και με προϊόντα από την κουζίνα σου που σίγουρα διαθέτεις, θα γίνει η αγαπημένη σου αυτό το καλοκαίρι!

Υλικά:

  • 2 κουταλιές της σούπας παρθένο έλαιο καρύδας
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1 αυγό

Λιώσε σε φούρνο μικροκυμάτων το λάδι καρύδας (αν βρίσκεται σε στέρεα μορφή). Έπειτα, χτύπα το αυγό σε ένα μπολ και ρίξε σιγά σιγά το λάδι καρύδας ανακατεύοντας καλά. Τέλος, πρόσθεσε το μέλι και ανακάτεψε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Εφαρμογή:

Εφάρμοσε το μείγμα από την κορυφή έως την άκρη. Τύλιξε τα μαλλιά σου σε μια ζεστή πετσέτα και άφησέ τα για τουλάχιστον 20 λεπτά. Τέλος, ξέβγαλε με νερό και σαμπουάν και όταν στεγνώσεις τα μαλλιά σου θα ενθουσιαστείς με την υφή τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.