ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To νέο hair look της Φλόρενς Πιου έχει κάτι από βόμβα του Oppenheimer (αλλά εκρηκτικό δεν το λες)


Ελένη Τσούτση

14 Ιουλίου 2023

To νέο hair look της Φλόρενς Πιου έχει κάτι από βόμβα του Oppenheimer (αλλά εκρηκτικό δεν το λες)
Instagram/ @Florence Pugh
H Φλόρενς Πιου μας δίνει τις πιο φρέσκιες beauty ιδέες, αλλά αυτή τη φορά δεν μας ενθουσίασε το νέο χρώμα στα μαλλιά της

Μετά από την ανατρεπτική εμφάνιση με buzz cut και ροζ απόχρωση στα μαλλιά της στο Couture show του Valentino, η Φλόρενς Πιου παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας "Oppenheimer" στο Λονδίνο με ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα μαλλιών.

Η επιλογή της αυτή συνδέεται με τα χρώματα της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί αλλά (ας είμαστε ειλικρινείς) δεν μας εντυπωσίασε. Πρόκειται για μια πορτοκαλί σχεδόν ξεθωριασμένη απόχρωση που από τη μία «δένει» στο concept της συνολικής της εμφάνισης από την άλλη όμως ευχόμαστε να είναι προσωρινή. Τα μαλλιά της ήταν matchy matchy με το φλογερό πορτοκαλί φορεμά της και κατάφερε να κάνει την διαφορά για ακόμη μία φορά. Άλλωστε για την Φλόρενς είναι εύκολο!

Eμείς θα κρατήσουμε το πόσο χαρούμενη φαίνεται η ίδια που αλλάζει τόσο συχνά τα μαλλιά της, οπότε ανυπομονούμε να δούμε ποιο χρώμα θα επιλέξει στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.