ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Σίντι Κρόφορντ «αναβιώνει» το χτένισμα που είχε στην εμβληματική διαφήμιση της Pepsi


Ελένη Τσούτση

5 Αυγούστου 2023

Η Σίντι Κρόφορντ «αναβιώνει» το χτένισμα που είχε στην εμβληματική διαφήμιση της Pepsi
Instagram/ @Cindy Crawford
Η Σίντι Κρόφορντ μας γύρισε πίσω στο 1992 στη θρυλική διαφήμιση της Pepsi. Εκτός από το sexy outfit μιμήθηκε και το υπέροχο χτένισμα

Η Σίντι Κρόφορντ πόζαρε ξανά με το sexy outfit για να αναπαραστήσει την εμβληματική διαφήμιση της Pepsi για το Super Bowl του 1992. Πιο συγκεκριμένα, στα 57 της μας έδειξε ότι το ταλέντο της είναι ακόμη εκεί και καταφέρνει να μας εντυπωσιάσει.

Το λευκό μπλουζάκι, το σκισμένο σορτσάκι αλλά και τα μεγάλα χρυσά σκουλαρίκια κρίκους έκαναν την σκηνή να φαίνεται ολόιδια. Φυσικά από το look δεν έλειψαν και τα υπέροχα μαλλιά με όγκο που έδιναν ένα ακόμη extra sexy vibe στην εμφάνιση. Βγήκε από το αυτοκίνητο, πήγε στο μπαρ και ήπιε μια τεκίλα Casamigos.

«Δώσε μου μια μαργαρίτα! Το video βγαίνει αύριο », έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Σίντι Κρόφορντ για το βίντεο του τραγουδιού που έχει γίνει viral στο Instagram «One Margarita».
Τα μακριά μαλλιά της Σίντι Κρόφορντ με τον με super sexy όγκο και με την χαρακτηριστική της χωρίστρα στο πλάι είναι στα καλύτερά του και μας θυμίζει γιατί το signature hair look το διατηρεί εδώ και χρόνια και αποτελεί μια διαχρονική πηγή έμπνευσης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σίντι Κρόφορντ αναδημιούργησε την ίδια διαφήμιση της Pepsi καθώς το είχε κάνει και το 2021.Ήταν για μια φωτογράφιση, που έγινε από τον φωτογράφο David Yarrow, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το American Family Children's Hospital στο Μάντισον του Ουισκόνσιν, όπου ο αδελφός της Jeff νοσηλευόταν με λευχαιμία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.