ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Τα "Serpent Nails" της θα είναι η hot τάση του φθινοπώρου


Ελένη Τσούτση

10 Αυγούστου 2023

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Τα "Serpent Nails" της θα είναι η hot τάση του φθινοπώρου
Instagram/@emrata
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μας δείχνει τη νούμερο ένα τάση στα νύχια για τη νέα σεζόν. Εσύ θα τη δοκιμάσεις;

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι λατρεύει να πειραματίζεται με το προσωπικό της στιλ που έχει κυρίως Y2K vibes. Tόσο τα outfits της όσο και τα beauty looks της έχουν έναν cool αέρα και πάντα φροντίζει να δείχνει τόσο χαλαρή και στιλάτη. Πρόσφατα, από καστανή έγινε κοκκινομάλλα και τώρα μας προετοιμάζει για τη νέα σεζόν με ένα υπέροχο φθινοπωρινό nail trend. Μέσα στη σεζόν την είδαμε να δοκιμάζει μακριές αφέλειες που τη μεταμόρφωσαν κυριολεκτικά και ανέδειξαν την πιο girly πλευρά της και τώρα αποφάσισε ένα θερμό κόκκινο.

H Έμιλι Ραταϊκόφσκι δημοσίευσε ένα καρουζέλ στο Instagram της με τη λεζάντα, «βατόμουρα, αγελάδες και Serpent Nails». Οι φωτογραφίες δείχνουν εκείνη και τον γιο της Σιλβέστερ σε μια φάρμα αγελάδων, κι εκτός από το εντυπωσιακό location, εμείς εντυπωσιαστήκαμε από τα νύχια της που είχαν ένα snake print. Το μοτίβο εφέ δέρματος φιδιού ταιριάζει τέλεια με οποιοδήποτε μήκος και εκείνη προτίμησε να το συνδυάσει με μακριά νύχια.

Πρόκειται για μια αμφιλεγόμενη τάση στα νύχια αλλά η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κατάφερει να την κάνει να δείχνει ελκυστική. Τα κυρίαρχα χρώματα ήταν το μαύρο και το κόκκινο που αν και περίεργο combo το τελικό αποτέλεσμα έδειχνε super cool!

Jenny.Gr
@emilyratajkowski

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.