ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το μανικιούρ της Αντζελίνα Τζολί είναι super chic και για κάθε περίσταση


Ελένη Τσούτση

10 Αυγούστου 2023

Το μανικιούρ της Αντζελίνα Τζολί είναι super chic και για κάθε περίσταση
Splash Ideal Images
Το μανικιουρ της Αντζελίνα Τζολί είναι η επιτομή της κομψότητας

Το nude μανικιούρ θα είναι στις μεγαλύτερες τάσεις αυτό το φθινόπωρο και η αγαπημένη μας Τζολί μας δίνει μία πρώτη γεύση. Η σταρ εθεάθη να φεύγει από το ξενοδοχείο που διέμενε τις προηγούμενες μέρες στην Ιταλία, φορώντας ένα αέρινο casual outfit,όπως άλλωστε συνηθίζει και το είχε συνδυάσει με ένα κομψό μανικιούρ. Εμείς εστιάσαμε στα νύχια της καθώς λατρεύουμε να αντλούμε έμπνευση από τις beauty επιλογές της.

Το συγκεκριμένο trend ονομάζεται milky manicure και οι nail experts αναφέρουν ότι ήρθε να τα ανατρέψει όλα. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να αφήσουμε τα σκούρα χρώματα και να υιοθετήσουμε πιο pastel αποχρώσεις αλλά και πιο κομψές καθώς η εποχή μας θέλει πιο minimal από ποτέ.

Η κομψότητα είναι εγγυημένη με το milky manicure. Ένα ήπιο ροζ χρώμα που θα κάνει τα άκρα μας να δείχνουν πάντα περιποιημένα και είναι η τέλεια επιλογή για κάθε περίσταση. Φυσικά αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη απόχρωση είναι και η αγαπημένη των περισσότερων royals όπως η Μέγκαν Μάρκλ και η Κέιτ Μίντλετον. Καθόλου τυχαίο αφού η κομψότητα είναι το ζητούμενο των εμφανισεών τους.

Εσύ θα το δοκίμαζες;

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.