ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 λαδάκια μαλλιών που μυρίζουν καλύτερα και από άρωμα


Ελένη Τσούτση

13 Αυγούστου 2023

5 λαδάκια μαλλιών που μυρίζουν καλύτερα και από άρωμα
Instagram/@ maralafontan
Τα παρακάτω λαδάκια θα γίνουν τα αγαπημένα σας αφού εκτός από ενυδάτωση, θα αφήσουν στα μαλλιά σου ένα υπέροχο άρωμα

Ένα λαδάκι για τα μαλλιά μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Συχνά ακούμε ότι είναι απαραίτητο να ενυδατώνουμε τις άκρες των μαλλιών μας, με λαδάκια. Σπάνια όμως γνωρίζουμε τον λόγο!

Τα μαλλιά σας καθημερινά ταλαιπωρούνται. Ιδιαίτερα οι άκρες των μαλλιών σας με το πιστολάκι και το ψαλίδι ταλαιπωρούνται και γίνονται ξηρές. Επιπλέον εξωτερικοί παράγοντες όπως το καυσαέριο και ο ήλιος προκαλούν ξηρασία και αφαιρούν την φυσική λάμψη των μαλλιών. Τα λαδάκια, σε βοηθούν να ανακτήσεις την χαμένη λάμψη, τα δυναμώνει και τα βοηθάει να μην φριζάρουν και να έχουν κίνηση. Στην αγορά υπάρχουν πολλά διαθέσιμα και το μόνο που μένει είναι να αναζητήσεις εκείνο που σου ταιριάζει περισσότερο. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς κάποιο από αυτά όλο το χρόνο, ωστόσο το καλοκαίρι λόγω της θάλασσας και του ήλιου είναι ακόμη πιο αναγκαίο.

Jenny.Gr

Εφάρμοσε το λαδάκι στις άκρες των μαλλιών σου σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, ενώ το διακριτικό του άρωμα θα σου δώσει και μία αίσθηση αρωματοθεραπείας που θα σε συνεπάρει. Να ξέρεις αν το παρακάνεις με την ποσότητα, τα μαλλιά σου αρχίσουν να φαίνονται λαδωμένα και βαριά κάτι που σίγουρα δεν θέλεις!

Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα λάδια μαλλιών της αγοράς. Βρες αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες και άμεσα θα διαπιστώσεις διαφορά στα μαλλιά σου. Απαλότητα, λάμψη και κίνηση είναι τρία από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που θα σου χαρίσουν τα ενυδατικά λαδάκια για τις άκρες.

Ανακάλυψε στην παρακάτω gallery 5 λαδάκια που μυρίζουν καλύτερα από άρωμα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.