ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Νιώθεις τα μαλλιά σου αφυδατωμένα; Βρήκαμε το προϊόν που θα τα «ξεδιψάσει»


Ελένη Τσούτση

14 Αυγούστου 2023

Νιώθεις τα μαλλιά σου αφυδατωμένα; Βρήκαμε το προϊόν που θα τα «ξεδιψάσει»
Instagram/@bizceizleyin
To προϊόν που δεν έχεις εντάξει ακόμη στη ρουτίνα σου είναι το leave-in conditioner

Το σαμπουάν, το conditioner και η μάσκα είναι απαραίτητα για τη φροντίδα των μαλλιών και αυτό είναι γνωστό. Αν όμως τα μαλλιά σου εμφανίζουν έντονη ξηρότητα και οι άκρες τους δείχνουν συνέχεια ταλαιπωρημένες καλό είναι να εντάξεις και ένα προϊόν –κλειδί στη ρουτίνα σου που ακούει στο όνομα leave –in conditioner. Αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σου είναι λάμψη και αναζωογόνηση και extra φροντίδα μετά το λούσιμο.

Οι φόρμουλες των leave in conditioners καλύπτουν προσφέρουν μια σειρά από οφέλη που ξεκινούν από το ξεμπέρδεμα των μαλλιών σου. Έχουν ακόμη τη δυνατότητα να προστατεύσουν τα μαλλιά από μελλοντικές ζημιές που προκαλούνται από υπερβολική χρήση εργαλείων styling. Πολλά από αυτά που θα βρεις στην αγορά έχουν συστατικά που συναγωνίζονται τα skincare προϊόντα, όπως πεπτίδια και φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων, για την ενίσχυση της υγείας των μαλλιών.

Τα παρακάτω leave –in conditioners ορκίζονται για λαμπερά μαλλιά χωρίς μπερδέματα.

1. AVEDA NUTRIPLENISH VITAMIN LEAVE IN CONDITIONER SPRAY - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ενυδατικό σπρέι, που δεν χρειάζεται ξέγβαλμα, μένει στα μαλλιά για να δώσει επιπρόσθετη ανανέωση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε βρεγμένα, όσο και σε στεγνά μαλλιά. Ξεμπερδεύει και προστατεύει στη στιγμή όλους τους τύπους και υφές μαλλιών.

2. REDKEN ACIDIC PERFECTING CONCENTRATE LEAVE-IN TREATMENT- Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Η Acidic Perfecting Concentrate Leave-In Treatment 150ml της Redken αποτελεί την πιο συμπυκνωμένη all-in φόρμουλα για ενδυνάμωση όλων των τύπων μαλλιών.
Προσφέρει την μέγιστη ενδυνάμωση, απαλότητα και προστασία από το ξεθώριασμα του χρώματος και περιέχει συμπυκνωμένο σύμπλεγμα περιποίησης που ενδυναμώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά.

3.Apivita Hydration Moisturizing Leave-in Conditioner - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Η Κρέμα Μαλλιών Ενυδάτωσης Χωρίς Ξέβγαλμα με υαλουρονικό οξύ & εκχύλισμα αλόης ενυδατώνει εντατικά χάρη στο υαλουρονικό οξύ, το εκχύλισμα αλόης και το θυμαρίσιο μέλι. Ελέγχει το φριζάρισμα, προστατεύει την τρίχα από τις φθορές και προλαμβάνει την ψαλίδα χάρη στη φυτική κερατίνη, ενώ προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις (ρύπανση και styling) χάρη στο σύμπλεγμα Apishield HS.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.