ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Εσύ θα δοκιμάσεις τις micro bangs αυτόν τον χειμώνα;


Ελένη Τσούτση

26 Αυγούστου 2023

Εσύ θα δοκιμάσεις τις micro bangs αυτόν τον χειμώνα;
Instagram/ @margauxbrooke
Οι micro bangs είναι η πιο cool εκδοχή αφέλειας και θα είναι η τάση του χειμώνα, σύμφωνα με τους hair experts

Οι micro bangs επιστρέφουν δυναμικά από τα 90s. Αν δεν έχεις μία από τις παρακάτω αναμνήσεις από όταν ήσουν παιδί, θεώησε τον εαυτό σου τυχερό: τη μαμά σου να σου κάνει κούρεμα «καπελάκι» μόνη στο σπίτι ή εσένα να κόβεις μόνη σου πάρα πολύ κοντές και (συνήθως) πάρα πολύ στραβές αφέλειες, ή και τις δύο αναμνήσεις, η μία δεν αναιρεί την άλλη.

Εσύ λοιπόν που είχες πειραματιστεί με τα μαλλιά που έπεφταν στο πρόσωπό σου ίσως να νιώσεις την καρδιά σου να χτυπάει πιο δυνατά στην σκέψη του να δοκιμάσεις αυτό το trend που θα βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά τόσο το φθινόπωρο όσο και τον χειμώνα.

Μιλάμε φυσικά για τις baby/micro bangs, τις πολύ κοντές αφέλειες δηλαδή που τελειώνουν από τα μέσα στου μετώπου και πάνω. Το μήκος τους είναι ανάλογο με το επίπεδο της τόλμης όποιας το τολμά και το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό, cool και edgy. Είτε ολόισιες, είτε έχουν layers ή είναι ασύμμετρες - οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα.

Εκτός από το Instagram πάντως, πολύ κοντές αφέλειες έχουμε δει και σε αρκετές celebrities τον τελευταίο χρόνο, κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν θα δούμε κι άλλες να το δοκιμάζουν την συγκεκριμένη τάση.

Μήπως σε πείσαμε να το δοκιμάσεις; Πάρε έμπνευση από τις φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω και τολμήστε το.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.