ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις όταν φτιάχνεις τα νύχια σου


Ελένη Τσούτση

29 Αυγούστου 2023

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις όταν φτιάχνεις τα νύχια σου
Instagram/ @gel.bymegan
Αν έχεις κλείσει ραντεβού να φτιάξεις τα νύχια σου, αυτό το tip σου είναι χρήσιμο

Όταν επισκέπτεσαι το αγαπημένο σου nail salon για να φτιάξεις τα νύχια σου εκτός από ένα υπέροχο χρώμα ή σχέδιο και το σωστό λιμάρισμα, πρέπει να προσέξεις και τα πετσάκια. Είναι το σημείο που συνήθως δεν δίνουμε την απαραίτητη προσοχή αλλά κάνει την διαφορά στο μανικιούρ. Άλλωστε, τα πετσάκια είναι εκνευριστικά και θέλουν συχνή φροντίδα για να μην «χαλάνε» την εικόνα των περιποιημένων άκρων.

Ποιο είναι όμως το συχνό λάθος που κάνεις με τα πετσάκια;

Τα πετσάκια δεν είναι περιττά καθώς προστατεύουν τα νύχια από μολύνσεις και μάλιστα όσο τα κόβουμε με λάθος κινήσεις τόσο μεγαλώνουν και γίνονται πιο σκληρά.

Jenny.Gr

Αυτό που πρέπει να κάνει η manicurist ή εσύ αν τα φτιάχνεις μόνη σου είναι να τα σπρώξεις προς τη βάση των νυχιών με το ειδικό εργαλείο. Πρώτα τα μουλιάζεις σε νερό και έπειτα μπορείς να εφαρμόσεις ένα λαδάκι που θα τα μαλακώσει. Στο τέλος, τρίβεις με το buffer, εφαρμόζεις την αγαπημένη σου κρέμα χεριών και είσαι έτοιμη!


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.