ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Butterfly Bob: Αυτό είναι το πιο κομψό καρέ της σεζόν


JTeam

1 Σεπτεμβρίου 2023

Butterfly Bob: Αυτό είναι το πιο κομψό καρέ της σεζόν
Είναι κομψό, είναι κοντό και θα το βλέπεις παντού φέτος. Η Zendaya το έκανε - εσύ τι περιμένεις;

Το καλοκαίρι πάει, τελείωσε. Ήρθε η ώρα να προετοιμαστείς για το φθινόπωρο, τον καιρό που θα δροσίσει και την αλλαγή που θα κάνεις στη ζωή σου. Επειδή ούτε θα μετακομίσεις σε άλλη χώρα, ούτε θα αλλάξεις δουλειά, μπορείς να πεις «νέα σεζόν, νέα εγώ» με τον πιο ψυχοθεραπευτικό τρόπο ανανέωσης: Το καρέ.

Σίγουρα έχεις μπει στον πειρασμό να κόψεις καρέ, σίγουρα έχεις πάρει το κινητό στο χέρι για να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο, ίσως, όμως, κάτι σε κρατάει. Έχεις δει το power bob, το οποίο είναι πιο αυστηρό και δεν έχει ούτε κίνηση, ούτε layers αλλά σου δίνει δυναμισμό. Το micro bob είναι πολύ πιο κοντό και ίσως σε προβληματίζει. Το butterfly bob, ωστόσο, το πιο κομψό κούρεμα που θα βλέπεις παντού φέτος, θα σε πείσει να το τολμήσεις.

Αντί για έντονες γραμμές, αυτό το κούρεμα έχει μύτες, layers και δίνει κίνηση στα μαλλιά σου. Μπορείς να κάνεις και curtain bangs για να πλαισιώσεις ακόμη καλύτερα το πρόσωπό σου και, για να το φανταστείς, σκέψου το σαν την κοντή εκδοχή του butterfly haircut που θυμίζει ‘70s.

Δες παρακάτω, πάρε έμπνευση και πήγαινε κάνε το καρέ.

@sharambeauty longbob #butterflycut #faceframehair #faceframelayers #layershaircut #hairtok #hairinspo #hairgoals ♬ original sound - sharambeauty

H Ζεντάγια το έκανε πέρσι. Εσύ τι περιμένεις;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.