ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Νιώθεις τα μαλλιά σου ξηρά; Αυτά είναι τα προϊόντα που θα τους χαρίσουν βαθιά ενυδάτωση


Ελένη Τσούτση

13 Σεπτεμβρίου 2023

Νιώθεις τα μαλλιά σου ξηρά; Αυτά είναι τα προϊόντα που θα τους χαρίσουν βαθιά ενυδάτωση
Instagram/@allanaramaa
Βρες το προϊόν που θα θρέψει σε βάθος τα μαλλιά σου μετά τις διακοπές

Η επιστροφή από τις διακοπές εκτός από τη διάθεσή μας επηρεάζει πολλές φορές και τα μαλλιά μας. Ο ήλιος, το αλάτι αλλά και ο χρόνος που δεν διαθέσαμε στην φροντίδα τους έχουν ως αποτέλεσμα μαλλιά που διψούν για ενυδάτωση και θρέψη. Ίσως αυτή η κατάσταση να είναι γνώριμη αφού ειδικά μετά τις διακοπές τα μαλλιά χρειάζονται ένα boost και τα κατάλληλα προϊόντα μπορούν να γίνουν οι απόλυτοι σύμμαχοί σας.

Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά χρειάζονται συστηματική φροντίδα καθώς μπορούν εύκολα να σπάσουν και να δημιουργήσουν ψαλίδα στις άκρες. Η περιποιησή τους χρειάζεται προσοχή αλλά και χρόνο. Τόσο οι απότομες κινήσεις με τη χτένα όσο φυσικά και η καθημερινή χρήση θερμότητας μπορεί να κάνουν την τρίχα πιο άγρια.

Καλό είναι να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή όταν χτενίζεις τα μαλλιά σου, κάνοντας μαλακές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Επίσης, καλό είναι να αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώνουν φυσικά. Πριν ξεκινήσεις να τα φτιάχνεις με το πιστολάκι, σιγουρέψου ότι έχουν στεγνώσει. Αφησέ τα για δέκα λεπτά μετά το μπάνιο και όχι μέσα σε πετσέτα.

Moroccanoil Intense Hydrating Mask - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Μαλλιά που χρειάζονται extra φροντίδα μπορούν να ωφεληθούν από αυτήν την πεντάλεπτη θεραπεία ανανέωσης. Οι υψηλής ποιότητας, πλούσιες σε έλαιο argan φόρμουλες, ενυδατώνουν και συντηρούν τα μαλλιά μέχρι βάθος της ρίζας ενώ βελτιώνουν δραστικά την δομή, ελαστικότητα, λάμψη και πλαστικότητα τους, έτσι ώστε να μπορούν να αντέξουν τα πάντα ακόμα και την υπερβολική θερμότητα που απαιτείται στο styling.

Molton Brown Intense Repairing Hair Mask with Fennel - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Μάσκα μαλλιών για άμεση περιποίηση και αναδόμηση της τρίχας, κατάλληλη για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Εμπλουτισμένη με βότανα βιώσιμης προέλευσης, αναζωογονεί και θρέφει βαθιά τα μαλλιά, αφήνοντάς τα εξαιρετικά απαλά, αναδομημένα και με υγιή υφή.

Kérastase Symbiose Intense Revitalising Mask - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Η Symbiose Masque Revitalisant Essentiel 200ml της Kérastase είναι μια μάσκα εντατικής αναζωογόνησης χωρίς θειικά άλατα για ταλαιπωρημένα μαλλιά, με τάση πιτυρίδας. Είναι εμπλουτισμένη με σαλικυλικό οξύ για να αναπνέει το τριχωτό και squalene για έντονη φροντίδα της τρίχας. Η φόρμουλα του είναι ειδικά σχεδιασμένη για άτομα που αντιμετωπίζουν πιτυρίδα και έχουν κατεστραμμένα μαλλιά. Καταπραΰνει τις ενοχλήσεις και διατηρεί τον φραγμό του τριχωτού, βοηθά στην εξάλειψη των υπολειμμάτων που παραμένουν παγιδευμένα στα μήκη με την ισχυρή δράση ξεμπερδέματος, αναπληρώνει την υγρασία των ινών της τρίχας και προσφέρει έντονη θρέψη.

L'Occitane Aromachologie Intensive Repair Anti-Frizz Serum - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Σχεδιασμένος χωρίς σιλικόνες, αυτός ο ορός 3-σε-1 εξουδετερώνει το φριζάρισμα για 24 ώρες, προστατεύει από συσκευές θερμότητας έως 230°C και χαρίζει μαλλιά λεία και μεταξένια χωρίς να τα βαραίνει.

Sisley Restructuring Nourishing Balm For Hair Lengths And Ends - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Pre-shampoo balm εντατικής θρέψης για κατεστραμένα,ξηρά και εύθραυστα μαλλιά . Εμπλουτισμένο με πολύτιμο συνδυασμό από βοτανικά έλαια, δρα στα μαλλιά και τα φρέφει εντατικά, τα αποκαθιστά και τα αναδομεί .Υφή “Silky balm” που μεταμορφώνεται σε λάδι για μία αισθητήρια εμπειρία. Ολονύχτια εφαρμογή για εντατική δράση : άμεσα η υφή των μαλλιών μεταμορφώνεται ορατά .Θρέφει και αποκαθιστα τα μαλλιά και τα αφήνει μεταξένια, και γυαλιστερά .

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.