ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Κέιτι Χολμς: Έκανε το αγαπημένο κούρεμα των Γαλλίδων και είναι το inspo της ημέρας


Ελένη Τσούτση

21 Σεπτεμβρίου 2023

Κέιτι Χολμς: Έκανε το αγαπημένο κούρεμα των Γαλλίδων και είναι το inspo της ημέρας
Instagram/ @katieholmes
Η αλλαγή στα μαλλιά της είναι εμπνευσμένη από τις Γαλλίδες

Αν αναζητάς inspο για την επόμενη αλλαγή που θέλεις να κάνεις στα μαλλιά σου, η Κέιτι Χολμς ήρθε για να σου δείξει πώς δεν χρειάζεται να κάνεις μία ριζική αλλαγή για να ανανεώσεις το στιλ σου, αρκεί μία έξυπνη επιλογή. Η αγαπημένη ηθοποιός τελευταία πειραματίζεται περισσότερο με την εικόνα της και δοκιμάζει διαφορετικά looks και εμείς το απολαμβάνουμε.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στους δρόμους της Νέας Υόρκης να περπατά με ένα φρέσκο hair cut, πιο συγκεκριμένα το αγαπημένο κούρεμα των Γαλλίδων.

Δοκίμασε τα curtain bangs που της ταιριάζουν μοναδικά και δίνουν στην εμφάνισή της αέρα κομψότητας και γαλλικής φινέτσας. Τα curtain bangs είναι η ιδανική επιλογή αν δεν θέλεις να αλλάξεις το μήκος των μαλλιών σου αλλά θέλεις να έχεις ένα hair look με χαρακτήρα.

Τα curtain bangs είναι σίγουρα το πιο πολυσυζητημένο hairsyle, που είναι εμπνευσμένο από την δεκαετία του 70 και ολοένα και περισσότερες γυναίκες, διάσημες και μη, το υιοθετούν. Εσύ;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.