ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ξηρά και φριζαρισμένα μαλλιά: Μάθε πώς να χρησιμοποιείς σωστά το λάδι καρύδας για να τα μεταμορφώσεις


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

23 Οκτωβρίου 2023

Ξηρά και φριζαρισμένα μαλλιά: Μάθε πώς να χρησιμοποιείς σωστά το λάδι καρύδας για να τα μεταμορφώσεις
IG @emmawinterhagen
Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει λάμψη και υπέροχο άρωμα στα μαλλιά

Το λάδι καρύδας είναι ένα από τα πιο διάσημα φυσικά συστατικά στον κόσμο της ομορφιάς, ιδίως σε όσον αφορά στη φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών. Ωστόσο, αν το έχεις χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή στα μαλλιά σου μπορεί να το ένιωσες αρκετά βαρύ ή να τα έκανε να δείχνουν πολύ λιπαρά.

Αυτό το πρόβλημα κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε λάθος τρόπο χρήσης. Εδώ, θα ανακαλύψεις πώς θα αποκτήσεις πιο υγιή, απαλά και λαμπερά μαλλιά, χρησιμοποιώντας με τον ιδανικό τρόπο το λάδι καρύδας.

Οφέλη και ιδιότητες

Jenny.Gr
IG @emmawinterhagen


Πλούσιο σε λαυρικό οξύ, και άλλα κορεσμένα και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και πολυφαινόλες, το λάδι καρύδας είναι υπέροχο για τα μαλλιά, χάρη στις εξαιρετικές του ιδιότητες:


• Θρέφει και ενυδατώνει
• Έχει αντιοξειδωτική δράση
• Κάνει τα μαλλιά πιο απαλά
• Δίνει φωτεινότητα
• Ελαχιστοποιεί το φριζάρισμα
• Τα κάνει πιο ανθεκτικά και ελαστικά, εμποδίζοντας το σπάσιμο
• Καταπραΰνει και ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής

Πώς να χρησιμοποιείς το λάδι καρύδας σε ξηρά μαλλιά

Αν έχεις σπαστά, πυκνά και επιρρεπή στο φριζάρισμα μαλλιά, χρησιμοποίησε το λάδι καρύδας ως pre-shampoo θεραπεία σε στεγνά μαλλιά. Για μέγιστα αποτελέσματα, εφάρμοσέ το στα μαλλιά σου 30 λεπτά πριν το λούσιμο ή όταν έχεις τον απαιτούμενο χρόνο, χρησιμοποίησέ το ως μάσκα νυκτός και άφησέ το να μεταμορφώσει τα μαλλιά σου έως το επόμενο πρωί.

Γιατί είναι αποδεδειγμένη η θρεπτική αποτελεσματικότητα της χρήσης του ως pre-shampoo

Το λάδι καρύδας αποτελείται από ιδιαίτερα μικρά μόρια με χαμηλό μοριακό βάρος. Αυτό το καθιστά ένα προϊόν που έχει μεγαλύτερη ικανότητα να διεισδύει βαθιά στα μαλλιά. Για το λόγο αυτό, επιτρέποντάς του να δράσει πριν το λούσιμο, είναι ο καλύτερος τρόπος για να χαρίσεις πλούσια θρέψη και ενυδάτωση στα μαλλιά σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.