ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το νέο μανικιούρ της Χέιλι Μπίμπερ προκάλεσε σύγχυση στον κόσμο της ομορφιάς


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

25 Οκτωβρίου 2023

Το νέο μανικιούρ της Χέιλι Μπίμπερ προκάλεσε σύγχυση στον κόσμο της ομορφιάς
splashnews.com
Μια «βαρετή» απόχρωση για ένα μανικιούρ που τελικά, ταιριάζει με όλα και δείχνει ιδιαίτερα chic

Η Χέιλι Μπίμπερ δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι η μούσα των τάσεων στο μανικιούρ. Θέτει πάντα ψηλά τον πήχη και δημιουργεί τα απόλυτα nail looks. Glazed donut, pink velvet, chocolate glazed donut, lip gloss nails: Όποια απόχρωση ή nail art τεχνική επιλέξει να φορέσει στα νύχια της γίνεται αμέσως η πιο δημοφιλής. Ναι, το φαινόμενο Hailey μας κάνει πάντα να αναρωτιόμαστε ή να αναμένουμε το επόμενο viral nail trend.

Πριν από μερικές ημέρες, η Χέιλι Μπίμπερ εμφανίστηκε στο Λος Άντζελες με το απόλυτο φθινοπωρινό σύνολο και ένα απροσδόκητα κομψό μανικιούρ σε ανοιχτή γκρίζα απόχρωση.

Jenny.Gr
splashnews.com

Το χρώμα που επέλεξε προκάλεσε σύγχυση στον κόσμο της ομορφιάς, όχι μόνο επειδή έρχεται σε αντίθεση με όλες τις ζεστές αποχρώσεις που είναι trend αυτή τη σεζόν (cherry mocha , hot chocolate brown και όλα τα nudes), αλλά και επειδή πολύ απλά δεν αποτελεί το ιδανικό χρώμα νυχιών για καμία εποχή του έτους.

Ακριβώς εκεί βέβαια κρύβεται η επιτυχία του τελευταίου μανικιούρ της Χέιλι: είναι μια «βαρετή» χρωματική επιλογή που μας ξάφνιασε όλους – ωστόσο, ταιριάζει με όλα φοριέται εύκολα και δείχνει εκπληκτικά κομψό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.