ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Old Money Bob: Το απόλυτα θηλυκό haircut που αποπνέει πολυτέλεια


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

28 Νοεμβρίου 2023

Old Money Bob: Το απόλυτα θηλυκό haircut που αποπνέει πολυτέλεια
IG @hoskelsa
To Old Money Bob είναι το πιο πολυπόθητο κούρεμα στα μαλλιά αυτή τη σεζόν

Το Old Money είναι αλήθεια ότι είναι το πιο δημοφιλές style αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε επιλογές κλασικών, υψηλής ποιότητας items που κάνουν τα ρούχα να φαίνονται εξαιρετικά ακριβά και πολυτελή. Ωστόσο, πρόσφατα η συγκεκριμένη αισθητική εισήχθη και στη βιομηχανία της ομορφιάς, με πολλά διαχρονικά, κομψά χτενίσματα να κοσμούν το feed μας στο Instagram και στο TikTok.

Φυσικά, το bob haircut -θα έχεις σίγουρα παρατηρήσει κι εσύ- βρίσκεται στο επίκεντρο, αλλά μπορείς να ξεχάσεις τις συνηθισμένες επαναλήψεις αυτού του κοντού κουρέματος, γιατί το «Old Money bob» είναι το πιο κομψό στυλ για να επιλέξεις αυτό το χειμώνα.

Αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το bob haircut είναι το γεγονός ότι προσαρμόζεται εύκολα ώστε να ταιριάζει σε όλες μας, ανεξάρτητα από τον τύπο μαλλιών που έχουμε η κάθε μια. Η κύρια διαφορά είναι ότι αυτό το hairstyle έχει ένα εξαιρετικά κομψό, shinny φινίρισμα και συχνά τελειώνει στην ευθεία ή ακριβώς κάτω από το σαγόνι.

Όσον αφορά στο styling, όλα έχουν να κάνουν με τον όγκο στις ρίζες των μαλλιών, τις ζωηρές μπούκλες και τις άκρες που γυρίζουν προς τα μέσα. Πολλές γυναίκες επιλέγουν επίσης να δημιουργήσουν layers που πλαισιώνουν το πρόσωπο για να του δώσουν την αίσθηση της δεκαετίας του '90.

Αν σκέφτεσαι να υιοθετήσεις την old money αισθητική τόσο στα ρούχα όσο και στην ομορφιά, μην ξεχάσεις να προσθέσεις ένα ζευγάρι ρετρό γυαλιά ηλίου για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.