ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μάργκο Ρόμπι: Το κομψό μανικιούρ της στην λαμπερή βραδιά των Oscars


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

11 Μαρτίου 2024

Μάργκο Ρόμπι: Το κομψό μανικιούρ της στην λαμπερή βραδιά των Oscars
Getty Images
Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε κάθε εμφάνιση

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η λαμπρή τελετή απονομής των βραδείων Oscar 2024 στο Dolby Theatre στο Los Angeles. A-listers, celebrities αλλά και αστέρες του Hollywood περπάτησαν στο red carpet και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας με τις εμφανίσεις τους: Εντυπωσιακές ενδυματολογικές επιλογές που ολοκλήρωναν εκπληκτικά την εικόνα τους υπέροχα hair και makeup looks. Επειδή όμως οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που κάνουν πάντα τη διαφορά σε μια εμφάνιση, δεν θα μπορούσαμε παρά να εστιάσουμε στο κομψό μανικιούρ της Μάργκο Ρόμπι.

Η σταρ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα μαύρο στράπλες φόρεμα Versace, σε συνδυασμό με ένα statement ασημί και χρυσό βραχιόλι του Fred Leighton. Διατήρησε τα μαλλιά και το μακιγιάζ της λιτά για την περίσταση, αφήνοντας το ντύσιμό της να «μιλήσει» μόνο του. Το υπέροχο μανικιούρ της όμως ήταν το στοιχείο που έκλεψε τις εντυπώσεις.
Το χρώμα που επέλεξε να χρωματίσει τα νύχια της είναι η τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε nude και καφέ απόχρωση, καθιστώντας το εξαιρετικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ο τόνος συμπλήρωνε τέλεια το ντύσιμό της και έκανε τα άκρα της να φαίνονται πολυτελή και «ακριβά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.