ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Γιατί τα μαλλιά σου χρειάζονται προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

25 Μαρτίου 2024

Γιατί τα μαλλιά σου χρειάζονται προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση
IG @juliesfi
Χαρίζουν υγιή, δυνατά και λαμπερά μαλλιά

Το ρητό «Είσαι ό,τι τρως» έχει διατυπωθεί εδώ και δεκαετίες για να μας εμπνεύσει να τρεφόμαστε πιο υγιεινά, αλλά το 2024 επαναπροσδιορίζεται για να μας διδάξει ότι τα τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση, όπως το kimchi, κάνουν κάτι διαφορετικό: Χαρίζουν απόλυτη λάμψη στα μαλλιά.

Αν λοιπόν είσαι αποφασισμένη να μεταμορφώσεις την εικόνα των μαλλιών σου, αξίζει να γνωρίζεις ότι τα προϊόντα μαλλιών που είναι ενισχυμένα με συστατικά τα οποία έχουν υποστεί ζύμωση, θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου.

Jenny.Gr
IG @juliesfi

Συστατικά, όπως για παράδειγμα η καμπούχα, που έχουν υποστεί ζύμωση είναι «υπερτροφές» για τα μαλλιά. Η διαδικασία της ζύμωσης κάνει τα κλινικά αποτελεσματικά συστατικά ακόμα πιο ισχυρά, πιο βιοδιαθέσιμα και πιο βιοσυμβατά, που σημαίνει ότι απορροφώνται με ασφάλεια και εύκολα από τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Οπότε, με άλλα λόγια, είναι η καλύτερη μέθοδος για να τα ενδυναμώσεις.

Τα αμινοξέα, το πυρίτιο και οι βιταμίνες που προέρχονται από τη διαδικασία ζύμωσης διεισδύουν βαθύτερα, στον άξονα της τρίχας. Αυτό, με τη σειρά του, συμβάλλει σε ενισχυμένη δύναμη και λάμψη.

Jenny.Gr
IG @juliesfi

Τα οφέλη τους

Ενεργή υποστήριξη της ρίζας των μαλλιών: Η ζύμωση υπερφορτίζει τα συστατικά, υποστηρίζοντας πιο υγιείς ρίζες που παρέχουν μια σταθερή βάση για ζωντανά μαλλιά.

Ενυδατωμένο και ισορροπημένο τριχωτό της κεφαλής: Μετατρέποντας τις ουσίες σε πιο ισχυρά, φιλικά προς το δέρμα μόρια, οι ζυμώσεις βοηθούν στη διατήρηση ενός ενυδατωμένου και ισορροπημένου τριχωτού της κεφαλής. Αυτό συμβάλλει στη συνολική υγεία του τριχωτού της κεφαλής και θέτει τις προϋποθέσεις για βέλτιστη ανάπτυξη μαλλιών.

Βελτιωμένη υφή μαλλιών: Tα μικρά μόρια από τη ζύμωση διεισδύουν εύκολα στον άξονα της τρίχας, παρέχοντας πλούσια βιοδιαθέσιμη θρέψη. Αυτό βελτιώνει την υφή των μαλλιών, καθιστώντας τα πιο απαλά στην αφή και ευκολότερα στη διαχείριση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.