ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Red nails: Η ιδανική απόχρωση κόκκινου για κάθε τόνο επιδερμίδας


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

29 Μαρτίου 2024

Red nails: Η ιδανική απόχρωση κόκκινου για κάθε τόνο επιδερμίδας
IG @maralafontan
Το τέλειο κόκκινο μανικιούρ υπάρχει - δες πώς θα το αποκτήσεις

Tο κόκκινο είναι μια από τις πιο elegant και συγχρόνως sexy αποχρώσεις διαχρονικά που μπορείς να επιλέξεις για το μανικιούρ σου. Με όσες updated αποχρώσεις και να πειραματιστείς, το κόκκινο αποτελεί μια σταθερά, στην οποία πάντα θα επιστρέφεις.

Πρόκειται για ένα κομψό μανικιούρ, το οποίο στην πραγματικότητα δεν έχει εποχή. Ωστόσο, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το κόκκινο κραγιόν, κάθε χρωματική έκφανση του κόκκινου εναρμονίζεται υπέροχα με διαφορετικό τόνο επιδερμίδας.

Ανακάλυψε το ιδανικό κόκκινο για τον δικό σου τόνο δέρματος

Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση για το ιδανικό κόκκινο βερνίκι νυχιών και εξερευνάς την χρωματική του παλέτα είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη σου τον τόνο του δέρματός σου, ώστε να κολακεύει πραγματικά τα άκρα σου. Ένας γενικός κανόνας που ισχύει και αξίζει να έχεις κατά νου είναι ότι:

  • Για την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα είναι ιδανικό το κόκκινο σε ψυχρούς τόνους
  • Για την μεσαίου χρώματος επιδερμίδα είναι εξαιρετικό το κόκκινο με πορτοκαλί υποτόνους
  • Για την σκούρα επιδερμίδα, το σκούρο κόκκινο δείχνει εξαιρετικά πολυτελές

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα

Τα κόκκινο μανικιούρ είναι ιδανικά για την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, καθώς προσδίδει χρωματική ένταση στα άκρα. Τα κόκκινα σε ψυχρούς τόνους είναι ιδιαίτερα κολακευτικά για το ανοιχτόχρωμο δέρμα, επειδή συμπληρώνουν το φυσικό ρόδινο χρώμα των μάγουλων. Επιπλέον, τα κόκκινα που έχουν μέσα τους μπλε κάνουν τα νύχια να φαίνονται μακρύτερα και τα δάχτυλα πιο λεπτά.

Μεσαίου χρώματος επιδερμίδα

Για την μεσαίου χρώματος επιδερμίδα, κόκκινο με πορτοκαλί υποτόνο είναι η τέλεια απόχρωση. Είναι ένα τολμηρό χρώμα που κάνει τα νύχια να ξεχωρίζουν, χωρίς όμως να έρχεται σε «σύγκρουση» με την φυσική απόχρωση της επιδερμίδας.

Σκούρα επιδερμίδα

Αν έχεις σκούρο δέρμα, επίλεξε ιδανικά μια σκούρα, βαθιά απόχρωση κόκκινου που κάνει τα νύχια σας να δείχνουν πολυτελή και κομψά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.