ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

C-Cut: Το νοσταλγικό κούρεμα επιστρέφει και προσθέτει θηλυκότητα στα μαλλιά


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

22 Ιουνίου 2024

C-Cut: Το νοσταλγικό κούρεμα επιστρέφει και προσθέτει θηλυκότητα στα μαλλιά
IG @hoskelsa
Κομψό, θηλυκό και ανεπιτήδευτα νοσταλγικό

Οι τάσεις στα μαλλιά έρχονται, φεύγουν και στη συνέχεια, επιστρέφουν ξανά. Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε ακόμα στην εποχή του bob haircut. Φυσικά, το bob είναι ένα διαχρονικό κούρεμα, που πρωταγωνιστεί και είναι περιζήτητο σε κάθε του εκδοχή. Αλλά μας κάνει να αναρωτηθούμε: Ποια είναι η επόμενη μεγαλύτερη τάση στο κούρεμα των μαλλιών;

Τον τελευταίο καιρό, το νοσταλγικό χτένισμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου είναι το εμβληματικό κούρεμα «The Rachel» της Τζένιφερ Άνιστον από τη δεκαετία του '90. Το κούρεμα C-Cut επιστρέφει δυναμικά στην πιο φρέσκια και μοντέρνα εκδοχή του.

Τι είναι το χτένισμα C-Cut;

Το C-cut κούρεμα, όπως υποδηλώνει το όνομά του, επιτυγχάνεται από τη δημιουργία στρώσεων που σχηματίζουν ένα κολακευτικό σχήμα C γύρω από το πρόσωπο. Το C-Cut ή αλλιώς το curve κούρεμα,ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών, δημιουργώντας την αίσθηση περισσότερου όγκου, μήκους και κίνησης στα μαλλιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.