ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ποια βούρτσα είναι κατάλληλη για κάθε τύπο μαλλιών


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

23 Ιουνίου 2024

Ποια βούρτσα είναι κατάλληλη για κάθε τύπο μαλλιών
IG @matildadjerf
Ένας μίνι οδηγός για τη βούρτσα που ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών

Με λεπτά ή πιο σκληρά δοντάκια, πιο κοντά ή πιο μακριά, πιο πυκνά ή πιο αραία, με ειδικά διαμορφωμένο design που αποσκοπεί σε κάποιο πολύ συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Οι βούρτσες μαλλιών είναι όπως το foundation ή το άρωμα: μια πολύ προσωπική και απόλυτα εξατομικευμένη επιλογή.

Jenny.Gr
IG @matildadjerf

Κάθε μια από εμάς γνωρίζει τον δικό της τύπο μαλλιών και την ανάγκη που θέλει να καλύψει. Λεπτά και άτονα μαλλιά, σγουρά, κόντα μακριά; Ενίσχυση όγκου ή έλεγχο του φριζαρίσματος; Όλα αυτά αποδεικνύουν πως βρισκόμαστε σε συνεχή διαμάχη με τα ίδια μας τα μαλλιά και πέραν από τις καλλυντικές φόρμουλες που επιλέγουμε για την φροντίδα τους, εξίσου σημαντικό ρόλο έχουν και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε.

Για την επιλογή της καταλληλότερης για εσένα θα πρέπει να έχεις πάντα υπόψη έναν γενικό κανόνα: Εάν έχεις κοντά μαλλιά θα πρέπει να προτιμήσεις τα κοντά δόντια και το αντίστροφο για τα μακριά μαλλιά. Για τις μπούκλες υπάρχουν ειδικά εργαλεία που βελτιώνουν τη διεισδυτικότητα στα μαλλιά. Εάν υπάρχει κάποια πιο εξειδικευμένη ανάγκη, ο κομμωτής σου είναι αυτός που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον μετά από εσένα τα μαλλιά σου, και έχει τις γνώσεις να σε καθοδηγήσει σωστά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.