ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hot Rollers vs Curling Irons: Με ποιο tool θα δημιουργήσεις τέλειες μπούκλες


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

7 Ιουνίου 2024

Hot Rollers vs Curling Irons: Με ποιο tool θα δημιουργήσεις τέλειες μπούκλες
IG @hoskelsa
Για υπέροχες μπούκλες, διάλεξε το κατάλληλο εργαλείο

Αν οι εντυπωσιακές μπούκλες αποτελούν το αγαπημένο σου hairstyling, η εύρεση της καλύτερης τεχνικής για να επιτύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα μακράς διάρκειας δεν σταματάει ποτέ! Εξίσου σημαντικό είναι επίσης το επίπεδο δεξιοτήτων σου, αλλά και το styling tool που χρησιμοποιείς.

Οι επιλογές μπορεί να φαντάζουν ατελείωτες, καθώς κυκλοφορούν συνεχώς ολοένα και περισσότερα ζεστά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Ωστόσο, όταν θέλεις να δημιουργήσεις τις τέλειες μπούκλες οι επιλογές σου είναι τα hot rollers και τα σίδερα για μπούκλες. Ποια επιλογή είναι όμως είναι η κορυφαία;

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

Hot Rollers vs Curling Irons

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβεις υπόψη σου όταν πρέπει να αποφασίσεις πιο hairstyling tool είναι κατάλληλο για εσένα είναι ο τύπος και η υφή των μαλλιών σου. Τα hot rollers μπορεί να «δουλέψουν» πιο αποτελεσματικά σε λεπτά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ τα σίδερα για μπούκλες είναι ιδανικά για πιο χοντρά ή πιο ίσια μαλλιά.

Κάτι άλλο που θα πρέπει να εξετάσεις είναι το είδος της μπούκλας που θέλεις να δημιουργήσεις. Εάν θέλεις μια αβίαστη εμφάνιση με ρετρό αναφορές, τότε τα hot rollers είναι must. Εάν όμως θέλεις άψογα καθορισμένες μπούκλες, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις ένα σίδερο για μπούκλες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.