ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hair Tucking: Το κομψό day-to-night hairlook που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

5 Αυγούστου 2024

Hair Tucking: Το κομψό day-to-night hairlook που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα
IG @gigihadid
Αν έχεις μακριά μαλλιά, σου αρέσει να τα χτενίζεις ανάλαφρα αλλά δεν θέλεις να τα έχεις πάντα μπροστά στο πρόσωπό σου, εδώ θα ανακαλύψεις την τεχνική που θα σου χαρίσει ένα περιποιημένο και απόλυτα κομψό αποτέλεσμα

Barrettes, φουρκέτες, λσστιχάκια, πλεξούδες. Αν ψάχνεις πάντα για νέους τρόπους για να φορμάρεις τα μαλλιά σου, ίσως θα πρέπει να δοκιμάσεις το hair tucking, το οποίο λειτουργεί εξαιρετικά καλά για τα πολύ μακριά μαλλιά. Περί τίνος πρόκειται;

Το χτένισμα

Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στο hairstyling στα social media. Στην πραγματικότητα, περιλαμβάνει το σπρώξιμο ή το χτένισμα των μαλλιών πίσω από τα αυτιά, έτσι ώστε να αφήνονται χαλαρά κι ανέμελα με ωραίους κυματισμούς, αλλά να μην ενοχλητικά στο πρόσωπο. Επί της ουσίας, στο μπροστινό μέρος τα μαλλιά λειαίνονται και μπαίνουν τακτοποιημένα πίσω από τα αυτιά για να τα κρατούν μακριά από το πρόσωπο, αλλά με κομψό τρόπο.

Jenny.Gr
IG @gigihadid

Πώς να κάνεις το hair tucking

Φαίνεται απλό, αλλά για να το πετύχεις πρέπει να ξέρεις μερικά κόλπα που σου επιτρέπουν να κρατάς τα μαλλιά σου στη θέση τους. Εάν έχεις πολύ μακριά μαλλιά, το styling τους μπορεί να είναι αρκετά εύκολο, καθώς κυριολεκτικά περιλαμβάνει το χτένισμα των μαλλιών πίσω από τα αυτιά. Αν όμως έχεις αρκετά πυκνά μαλλιά ή έχεις μικρά αυτιά, τότε γνωρίζεις ήδη ότι τα μαλλιά σου δεν θα σταθούν για πολύ στη θέση τους. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο να χωρίζεις δύο τούφες από τα μαλλιά σου και να τις πιάσεις πίσω από το αυτί με ένα λαστιχάκι,δημιουργώντας μια μικρή αλογοουρά στον αυχένα του λαιμού. Έτσι, θα τα κρατήσεις σταθερά στη θέση τους, δημιουργώντας ένα άψογο στυλ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.