ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hairstyling: Πώς να δημιουργήσεις το τέλειο σινιόν


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

9 Αυγούστου 2024

Hairstyling: Πώς να δημιουργήσεις το τέλειο σινιόν
IG @rosiehw
Ένα κομψό και διαχρονικό χτένισμα που τώρα δείχνει πιο σύγχρονο από ποτέ

Αν έχεις στο μυαλό σου να δημιουργήσεις ένα απλό και ευκολοφόρετο χτένισμα, ανάμεσα στα πιο κομψά και εκλεπτυσμένα είναι αναμφίβολα το σινιόν, κατάλληλο τόσο για μακριά όσο και για μεσαίου μήκους μαλλιά. Αν και εύκολο να γίνει, το σινιόν είναι κάθε άλλο παρά εμφανές και προσαρμόζεται σε πολλές καταστάσεις, ξεκινώντας από τις πιο επίσημες, όπως το νυφικό χτένισμα, μέχρι τις πιο μοντέρνες, στολισμένες με clips ή άλλα αξεσουάρ μαλλιών. Μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου σε σινιόν για να πας στο γραφείο, στην παραλία, σε ένα επίσημο event, να βγεις το βράδυ με φίλους ή σε ένα ρομαντικό ραντεβού αλλά, ανεξάρτητα από την περίσταση: αυτό το χτένισμα σου επιτρέπει να έχεις τα μαλλιά σου πάντα σε τάξη.

Jenny.Gr
IG @rosiehw

Πώς θα το δημιουργήσεις

Σύμβολο κομψότητας και φινέτσας, τα μαλλιά μαζεμένα σε σινιόν έχουν επανέλθει στη μόδα τα τελευταία χρόνια, χάρη επίσης στις πολυάριθμες τάσεις που είναι δημοφιλείς στο διαδίκτυο και προσφέρουν ευφάνταστες παραλλαγές του κλασικού σινιόν. Με ποιον τρόπο όμως θα μπορείς μόνη σου να το κάνεις με ευκολία και απόλυτη επιτυχία;

Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο αν τα μαλλιά δεν είναι απλά λουσμένα και αντ 'αυτού έχουν περάσει μια-δυο μέρες από το τελευταίο λούσιμο, γιατί θα είναι πιο εύκολο να φορμάρεις και να τα διαχειριστείς.

Jenny.Gr
IG @rosiehw

Ξεκίνα βουρτσίζοντας τα μαλλιά σου, εξαλείφοντας τους κόμπους και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τη χτένα για να τα τιθασεύσεις ακόμα καλύτερα. Βρες τη χωρίστρα σου, κεντρική ή πλαϊνή, μάζεψε τα μαλλιά σε μια χαμηλή αλογοουρά και στερέωσέ τα χρησιμοποιώντας ένα λεπτό λαστιχάκι.

Αμέσως μετά, στρίψτε την αλογοουρά στη βάση της μέχρι να δημιουργήσεις έναν χαμηλό κότσο, ο οποίος θα στερεωθεί χρησιμοποιώντας ένα άλλο λάστιχο. Εάν τα μαλλιά είναι πολύ λεπτά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα κλιπ.

Σημαντική βοήθεια έρχεται να δώσει η χρήση του ξηρού σαμπουάν, το οποίο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο να δίνει όγκο στις ρίζες και «σώμα» στα μαλλιά: απλά ψέκασέ το στα μαλλιά, λίγο πριν δημιουργήσεις το σινιόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.