ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Νο1 κίνηση φροντίδας για υπέροχα μαλλιά τη νέα σεζόν


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

10 Σεπτεμβρίου 2024

H Νο1 κίνηση φροντίδας για υπέροχα μαλλιά τη νέα σεζόν
IG @franziskanazarenus
Μετά το καλοκαίρι, η επίσκεψή μας στο κομμωτήριο είναι «μονόδρομος»

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα μαλλιά μπορεί να υποστούν διάφορες βλάβες λόγω περιβαλλοντικών παραγόντων. Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο αποδυναμώνει τα μαλλιά, οδηγώντας σε ξηρότητα και ευθραυστότητα. Οι ακτίνες UV μπορούν επίσης να ξεθωριάσουν το χρώμα των μαλλιών, ειδικά αν είναι βαμμένα. Το κολύμπι στη θάλασσα ή την πισίνα μπορεί να αφαιρέσει τα φυσικά έλαια από τα μαλλιά, κάνοντάς τα ξηρά και φριζαρισμένα. Η αυξημένη υγρασία μπορεί να προκαλέσει φριζάρισμα στα μαλλιά, καθιστώντας πιο δύσκολη τη διαχείρισή τους. Ενώ, ο υπερβολικός ιδρώτας μπορεί να οδηγήσει σε συσσώρευση στο τριχωτό της κεφαλής, η οποία μπορεί να επηρεάσει την υγεία των μαλλιών σας και να προκαλέσει ερεθισμό.

Jenny.Gr
IG @franziskanazarenus

Το κούρεμα

Ένα απλό κούρεμα στις άκρες των μαλλιών αρκεί για να ανανεώσει συνολικά την εικόνα τους, κάνοντάς τα να δείχνουν και να αισθάνονται πιο υγιή. Μετά το κούρεμα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε προϊόντα ενυδάτωσης για να συνεχίσουμε τη φροντίδα και την προστασία των μαλλιών μας. Μια επίσκεψη στο αγαπημένο μας κομμωτήριο και τον κομμωτή που εμπιστευόμαστε μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε το ιδανικό κούρεμα για τον τύπο των μαλλιών μας.

Jenny.Gr
IG @franziskanazarenus

Γιατί είναι απαραίτητο

Λόγω της ζέστης και του καθημερινού λουσίματος το καλοκαίρι, τα μαλλιά τείνουν να σχηματίζουν σπασμένες άκρες πιο γρήγορα. Το τακτικό κούρεμα αποτρέπει την εξάπλωση των σχισμένων άκρων. Τα πιο κοντά μαλλιά μπορεί να είναι ευκολότερα στη διαχείριση, ειδικά αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε φριζάρισμα και κόμπους λόγω υγρασίας και ζέστης. Και πάλι, ένα νέο κούρεμα μπορεί να δώσει περισσότερο όγκο και φρεσκάδα στα μαλλιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.