ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι χειμωνιάτικες τάσεις μανικιούρ που μπορείς ήδη να υιοθετήσεις


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

21 Οκτωβρίου 2024

χειμωνιάτικες τάσεις μανικιούρ
IG @hannaschonberg
Με την πραγματική άφιξη του φθινοπώρου, λόγω της πτώσης της θερμοκρασίας, η διάθεσή μας στρέφεται σε μανικιούρ με σκούρες αποχρώσεις, καινοτόμες υφές αλλά και λαμπερές λεπτομέρειες (αναμένοντας με ανυπομονησία πια, τα Χριστούγεννα)

Ο χειμώνας φαίνεται ακόμα πολύ μακριά, αλλά οι τάσεις στο μανικιούρ είναι ήδη εδώ για να κινητοποιήσουν το ενδιαφέρον μας. Το 2024 φέρνει μια ποικιλία από στυλ που κυμαίνονται από εκλεπτυσμένο μινιμαλισμό έως πιο τολμηρά και πιο πειραματικά σχέδια, προσφέροντας επιλογές για όλα τα γούστα. Εδώ, είναι οι χειμωνιάτικες τάσεις μανικιούρ που θέλουμε να υιοθετήσουμε από τώρα.

Οι «πλούσιες» αποχρώσεις

Jenny.Gr
IG @nailsbyzola

Οι βαθιές αποχρώσεις, όπως το μπορντό και το κερασί, βρίσκονται στη λίστα με τις κλασσικές επιλογές για τα χειμωνιάτικα μανικιούρ και επιστρέφουν τώρα πιο ανανεωμένες από ποτέ. Ανάμεσα στις αγαπημένες αποχρώσεις, είναι τα έντονα κόκκινα και οι πιο πλούσιες αποχρώσεις όπως το cabernet και το merlot. Αυτά τα χρώματα προσθέτουν μια νότα κομψότητας και αισθησιασμού, κάνοντας κάθε μανικιούρ να δείχνει εξαιρετικά εκλεπτυσμένο.

Η ζεστασιά του καφέ

χειμωνιάτικες τάσεις μανικιούρ
IG @hannaschonberg

Το καφέ συνεχίζει να κυριαρχεί τον χειμώνα του 2024, διαθέσιμο σε διαφορετικές αποχρώσεις που κυμαίνονται από σοκολατό έως τερακότα. Το μυστικό είναι να βρούμε τη σωστή απόχρωση για τον τόνο της επιδερμίδας μας. Τα ψυχρά καφέ τείνουν να έχουν γκρι ή μπλε υποτόνους, ιδανικά για πιο ψυχρούς τόνους δέρματος, ενώ τα ζεστά καφέ, με κοκκινωπούς τόνους, ταιριάζουν καλύτερα σε ζεστούς τόνους δέρματος. Το καφέ είναι μια κομψή και ουδέτερη επιλογή, ιδανική για τις χειμερινές μας εμφανίσεις.

Jelly nails

Jenny.Gr
IG @nailsbyzola

Μια άλλη τάση του χειμώνα είναι τα διάφανα νύχια με jelly όψη. Τα είδαμε να πρωταγωνιστούν το καλοκαίρι αλλά διατηρούν τη θέση τους στα trends και τον χειμώνα. Οι ημιδιαφανείς υφές, που συχνά συνδυάζονται με σκούρες αποχρώσεις όπως το καφέ ή το μπλε-μαύρο, διατηρούν έναν μυστηριώδη και συναρπαστικό χαρακτήρα στο μανικιούρ μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.