ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς τα μεταξωτά σεντόνια συμβάλλουν στην αντιγήρανση και την υγεία των μαλλιών σας;


TSVIGKOU

4 Μαρτίου 2017

Πώς τα μεταξωτά σεντόνια συμβάλλουν στην αντιγήρανση και την υγεία των μαλλιών σας;

Τα μεταξωτά σεντόνια, σύμφωνα με τους skin exprt είναι υποαλλεργικά  και εμπλουτισμένα με φυσικές πρωτεΐνες και αμινοξέα που προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου. Αυτό σημαίνει ότι είναι η καλύτερη επιλογή για το δέρμα αλλά και για τα μαλλιά σας, όταν ξαπλώνετε.

Αναλυτικότερα όταν κοιμάστε σε μεταξωτά σεντόνια έχετε τα εξής οφέλη:
 

  1. "Οι φυσικές ιδιότητες του μεταξιού βοηθούν στη μείωση της τριβής στα μαλλιά, με αποτέλεσμα να μειώνεται η φθορά της τρίχας-ψαλίδα" αναφέρει ο Madhuri Agarwal, ιδρυτής και ιατρικός διευθυντής του Yavana Aesthetics Clinic. “Στα ξηρά, σγουρά μαλλιά το μετάξι διατηρεί την υγρασία και μειώνει το φριζάρισμα.” 
  2. Το συγκεκριμένο ύφασμα δεν απορροφά την υγρασία, με αποτέλεσμα ό,τι προϊόν νύχτας έχετε βάλει στο πρόσωπό σας να παραμένει εκεί και να μην απομακρύνεται με την τριβή σας στα σεντόνια ή στα μαξιλάρια. Κάτι που απασχολεί αρκετές γυναίκες και ιδιαίτερα εκείνες, που έχουν ξηρή επιδερμίδα.
  3. Παρέχουν καθαρή επιδερμίδα. Tα προβλήματα της επιδερμίδας μειώνονται, αν επιλέξετε μεταξωτά μαξιλάρια. Αυτό συμβαίνει γιατί τα μεταξωτά υφάσματα δεν αποτελούν φιλικό περιβάλλον για τα βακτήρια, όπως το βαμβακερό.
  4. Οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες χρησιμεύσουν ως αντιγηραντικές συσκευές, λόγω της ευαίσθητης φύσης τους. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα καλλύματα που μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα σας, λόγω της τριβής, τα μεταξωτά το αφήνουν άθικτο. Δε δημιουργούν γραμμές στο δέρμα ή διάφορους ερεθισμούς. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.