ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Κρέμα Ματιών: Πού, πώς και πόσο προϊόν εφαρμόζουμε στην πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου


TSVIGKOU

13 Μαρτίου 2017

van-noten-bss15-021.jpg

Σαφώς δεν αρκεί μόνο να επιλέξουμε μία οποιαδήποτε κρέμα, ένα serum ματιών και να τα εφαρμόζουμε καθημερινά. Πρέπει να βρούμε προϊόντα που καλύπτουν τις απαιτήσεις, να τα απλώνουμε με συγκεκριμένο τρόπο, σε μικρή ποσότητα και στα σημεία που πρέπει.

Με καθαρά χέρια, πιέστε απαλά το δέρμα κάτω από τα μάτια μέχρι να βρείτε το κόκαλο ακριβώς στην κορυφή του οστού που είναι το μάγουλό σας. Ξεκινώντας από εκεί, συνεχίζοντας προς το κόκαλο του άνω βλεφάρου σας και ακολουθώντας τη φορά που έχουν τα φρύδια σας, εφαρμόζεται τη κρέμα, με απαλές, κυκλικές κινήσεις. Θα πρέπει να αποφεύγετε την περιοχή των βλεφαρίδων και σε περίπτωση που λερωθείτε καθαρίστε αμέσως.
Να είστε ιδιαίτερα προσεχτικές με την ποσότητα της κρέμας. Μην ξεχνάτε ότι η κρέμα ματιών μεταναστεύει, λόγω του ότι ανοιγοκλείνουμε τα βλέφαρά μας, με αποτέσμα να πηγαίνει σε όλη την περιοχή. 

Αυτό είναι μέχρι στιγμής το πιο Googled beauty trend για το 2017

Tip: Όταν επιλέγετε τη formula των προϊόντων, αποφύγετε αυτά που είναι ιδιαίτερα λιπαρά.
Αυτά τα βαριά προϊόντα δεν συνίσταται για τον ευαίσθητο ιστό του δέρματος της περιοχής των ματιών και με την πάροδο του χρόνου, να αποδυναμώσουν οι ίνες ελαστίνης, οι οποίες προκαλούν πρόωρες ρυτίδες.

[gallery-716406]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.