ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η beauty ρουτίνα μιας νέας μαμάς


TSVIGKOU

9 Οκτωβρίου 2017

438aa676e3264ccfd16a8bcc037c6f8f-baby-hospital-pictures-hospital-newborn-photos.jpg

Σίγουρα δεν είναι όλα εύκολα, ούτε γνώριμα, ωστόσο όσο ο χρόνος περνάει, τόσο καλύτερη και πιο εύκολη θα γίνεται η καθημερινότητα. Επιπλέον αρκούν μόλις λίγα λεπτά να αφιερώσετε μπροστά στον καθρέφτη σας, για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Ασχοληθείτε με τα βασικά και αφήστε τα πιο εξειδικευμένα για λίγο αργότερα, όπου το μωράκι σας θα έχει μπει σε πρόγραμμα.

Το πιο σημαντικό είναι ο καθαρισμός του προσώπου, ο οποίος πρέπει να γίνεται καθημερινά. Ακόμα και τίποτα να μην εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας, είναι αναγκαίο να το καθαρίζετε πρωί και βράδυ. Επενδύστε σε ένα καλό προϊόν, που ταιριάζει στον τύπο επιδερμίδας σας και πλυθείτε, κάνοντας απαλό μασάζ για 2 λεπτά καθημερινά, πρωί και βράδυ.



[gallery-717036]

Συνεχίστε με μία ενυδατική κρέμα. Αν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή και χρειάζεστε γρήγορη λύση, δοκιμάστε να την ενυδατώσετε με λάδι προσώπου. Μπορείτε να δοκιμάσετε και το argan oil: "Αυτοί οι λόγοι θα σας πείσουν να χρησιμοποιείτε το argan oil." Εναλλακτικά εφαρμόστε πρωί και βράδυ την ενυδατική σας.
Αν έχετε έντονους μαύρους κύκλους, καλό είναι να ενυδατώνετε την περιοχή με κρέμα ματιών, ακολουθώντας τη φορά των φρυδιών σας, για να γίνεται σωστά η αιμάτωση.


[gallery-715803]

Όσο αναφορά τα μαλλιά σας, φροντίστε να εφαρμόζετε conditioner για να ξεμπλέκονται και να τα χτενίζετε καθημερινά από τις άκρες προς τις ρίζες. Αν οι άκρες σας είναι άγριες, αρκούν δύο σταγόνες λάδι μαλλιών για να τα ενυδατώσετε.


[gallery-717203]

Τα παραπάνω steps σας καλύπτουν πλήρως, σε αυτή τη φάση της ζωής σας, όπου δεν μπορείτε να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στον εαυτό σας.

Extra Tip: Να έχετε δίπλα στο κομοδίνο σας μία κρέμα χεριών και ένα lip balm. Όταν το μωράκι σας χαλαρώνει μπορείτε να ενυδατώσετε τα χείλη αλλά και τα χέρια σας. Βλέπετε όσο η θερμοκρασία κατεβαίνει, αυτά τα δύο σημεία έχουν ανάγκη από extra περιποίηση.

Τέλος καλό είναι να χρησιμοποιείτε προϊόντα που είναι κατάλληλα για την επαφή με το μωρό σας-μπορείτε να συμβουλευτείτε ακόμα και το γυναικολόγο σας. Να σκέφτεστε πάντα ότι τα χέρια σας αλλά και το πρόσωπό σας ακουμπάνε την επιδερμίδα του μωρού σας και μπορεί να ερεθιστεί με κάποιο από τα προϊόντα που έχετε χρησιμοποιήσει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.