ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς θα πετύχετε τέλειο μαύρισμα χρησιμοποιώντας αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας


Ελένη Τσούτση

20 Ιουλίου 2020

Πώς θα πετύχετε τέλειο μαύρισμα χρησιμοποιώντας αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας

Πολλοί αισθάνονται ότι δεν μπορούν να πετύχουν και τα δύο. Κι όμως, υπάρχει ένας τρόπος για να αποκτήσουμε bronze επιδερμίδα, παρέχοντας παράλληλα στο δέρμα μας την απαραίτητη αντηλιακή προστασία.

Τις πρώτες εβδομάδες που ακόμα η επιδερμίδα μας είναι λευκή, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Λίγες ημέρες αργότερα, που έχει σπάσει ελαφρώς το χρώμα μας, πριν βγούμε στον ήλιο, ιδανικά 30 λεπτά νωρίτερα, εφαρμόζουμε σε σώμα και πρόσωπο αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Όταν κάτσουμε για ηλιοθεραπεία, πάνω από την αντηλιακή κρέμα, εφαρμόζουμε λάδι μαυρίσματος. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε σταδιακά και το πιο σημαντικό, ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς να προκαλούμε βλάβες στο δέρμα μας.

Ανανεώνουμε με αντηλιακό και λάδι ανά δύο ώρες, ενώ σε περίπτωση που ιδρώσουμε ή βραχούμε σε θάλασσα ή πισίνα εφαρμόζουμε ξανά σε στεγνό, καθαρό δέρμα.

jenny.gr

Δοκιμάστε -αν δεν το έχετε κάνει ήδη- το λάδι της Hei Poa. Εκτός του ότι απλώνεται εύκολα και θα σας βοηθήσει στο μαύρισμα, ταυτόχρονα κρατά την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη κι αφήνει μία υπέροχη, σχεδόν εθιστική μυρωδιά. 

Εξίσου σημαντική είναι και η περιποίηση του δέρματος, μετά την ηλιοθεραπεία. Ένα προϊόν after sun μάς βοηθάει να διατηρήσουμε το μαύρισμά μας, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

jenny.gr

Θα έχετε ακούσει ότι μετά από ένα κάψιμο από τον ήλιο, το γιαούρτι είναι το αντίδοτο. Αυτό που θα πάρει το κάψιμο και θα σας ανακουφίσει. Έτσι, δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι το After Sun Korres με γιαούρτι έχει τέτοια επιτυχία. Είναι δροσιστικό, ενυδατικό,ακριβώς αυτό που ζητά η επιδερμίδα μετά την έκθεση στον ήλιο. Αν δε, το διατηρείτε και στο ψυγείο, η αίσθηση μετά την εφαρμογή θα είναι ακόμα καλύτερη.  

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.