ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

6 αντηλιακά προϊόντα για κάθε ανάγκη και τύπο επιδερμίδας


Χριστίνα Θεοδωροπούλου

22 Ιουλίου 2020

6 αντηλιακά προϊόντα για κάθε ανάγκη και τύπο επιδερμίδας

Η αντηλιακή προστασία έχει πλέον μπει στα basics της προσωπικής περιποίησης της επιδερμίδας. Ειδικά στη χώρα μας και δεδομένης της κλιματικής αλλαγής, το αντηλιακό πρέπει να υπάρχει στη ρουτίνα μας όλες τις εποχές. Εννοείται ότι τους καλοκαιρινούς μήνες δίνουμε περισσότερη έμφαση, γι’ αυτό συγκέντρωσα εδώ μερικά από τα skincare products, που συμβάλλουν τόσο στην προστασία από τις βλαβερές ακτινοβολίες, όσο και στο να θωρακίσουν την επιδερμίδα από βλάβες που προκαλούνται ή εντείνονται από αυτές. 

Όλες τους εξαιρετικές, με κοινό βασικό χαρακτηριστικό την αντηλιακή προστασία είναι στη διάθεσή σας παρακάτω, για να διαλέξετε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και ταιριάζει στην καθημερινότητά σας. 

Η "multitasking" αντηλιακή 

jenny.gr

Laura Mercier Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector SPF30 

Ένα πολυχρηστικό προϊόν χρήσιμο για κάθε νεσεσέρ. Διατίθεται σε μία ευρεία γκάμα αποχρώσεων που καλύπτει όλες τις επιδερμίδες. Οι διακριτές πέρλες στη σύνθεσή της αφήνουν ένα απαλό πέπλο λάμψης στο πρόσωπο, ενώ η αντηλιακή προστασία είναι ικανοποιητική για τις καθημερινές μέρες στην πόλη, χειμώνα-καλοκαίρι. Πρόκειται για έναν τέλειο συνδυασμό περιποίησης και μακιγιάζ, αφού όχι μόνο αφήνει μια ομοιόμορφη όψη στο πρόσωπο, αλλά φροντίζει για την επιδερμίδα του. Έχει αντιοξειδωτική δράση, παρέχοντας προστασία από τους βλαβερούς περιβαλλοντικούς παράγοντες και φυσικά φροντίζει για την δέσμευση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας, συμβάλλοντας δραστικά στην ενυδάτωση.

Tip: Με την πάροδο του χρόνου, η όψη της επιδερμίδας βελτιώνεται, μειώνοντας αισθητά τυχόν σημάδια ξηρότητας. 

Η πρακτική BB cream

jenny.gr

Lancôme UV Expert Youth Shield BB Complete 1 SPF50

Μια αντηλιακή BB cream, που θα σας προστατεύσει για έως και 12 ώρες από τον ήλιο. Έχει υψηλή αντηλιακή προστασία και δρα προληπτικά κατά του υπερχρωματισμού και της φωτογήρανσης της επιδερμίδας. Είναι λεπτόρευστη και απορροφάται εύκολα, επομένως είναι κατάλληλη για την καθημερινότητα. Η απόλυτα φυσική απόχρωση που αφήνει στην επιδερμίδα του προσώπου, βοηθά στο να δημιουργεί μία ομοιόμορφη όψη, καθιστώντας την ιδανική βάση για το καλοκαιρινό μακιγιάζ. 

Tip: Είναι χρήσιμη τόσο στην πόλη όσο και στις διακοπές, αφού ναι μεν, έχει υψηλή αντηλιακή προστασία αλλά ταυτόχρονα είναι BB cream, γεγονός που την κάνει ιδανική για το μακιγιάζ της καθημερινότητας.  

Η passepartout αντηλιακή

jenny.gr

Korres Red Grape Antispot

Πέραν τις αντηλιακής προστασίας, το αντηλιακό Korres με κόκκινο σταφύλι είναι αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα σας για να τα βάλει με τις πανάδες. Φυσικά, παρέχει προστασία από την φωτογήρανση, ταυτόχρονα όμως δρα ουσιαστικά για την μείωση των πανάδων. Με την χρήση του, εκτός από την ξεκάθαρη αντηλιακή προστασία, θα δείτε τις ρυτίδες να απαλύνονται. Η επιδερμίδα σας θα είναι λαμπερή με όψη ομοιόμορφη και νεανική. 

Tip: Απλώστε κάθε φορά την ενδεδειγμένη ποσότητα των 2mg/cm²  - περίπου 1/3 κουταλάκι του γλυκού για το πρόσωπο και τον λαιμό. Έτσι, θα επιτευχθεί η προστασία που αντιστοιχεί στον δείκτη του αντηλιακού. 

Η αντηγηραντική, αντηλιακή

jenny.gr

Institut Esthederm Bronz Repair

Η αντηλιακή προστασία συνδυάζεται με την αντιγήρανση σε μία μοναδική κρέμα. Με υφή απαλή κι αίσθηση βελούδινη, η Bronz Repair ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία του μαυρίσματος, χάρη στην τεχνολογία Global Cellular Protection, ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει τη φωτογήρανση, διατηρώντας την επιδερμίδα λαμπερή και σφριγηλή. Είναι το ιδανικό προϊόν για όσες έχουν επιδερμίδα που μαυρίζει εύκολα κι εκτείθεται αρκετές ώρες στον ήλιο. 

Tip: Όπως όλα τα αντηλιακά, καλό είναι να την εφαρμόζετε σε πρόσωπο και λαιμό 20' πριν την έκθεση στον ήλιο, ενώ αν παραμείνετε εκτεθειμένες, ανανεώστε κάθε δύο ώρες. 

Η urban αντηλιακή

jenny.gr

Galénic Aqua Urban Bouclier Invisible Spf50

Ένα μοναδικό αντηλιακό με σκοπό να προστατεύσει τη νεότητα της επιδερμίδας. Το Aqua Urban έρχεται να προστατεύσει την επιδερμίδα από την ρύπανση και τις ακτινοβολίες UV, παράγοντες υπεύθυνους για τη θαμπή της όψη. Η υφή του είναι τόσο ελαφριά, σχεδόν ανεπαίσθητη ενώ το απαλό ροζ τελείωμα πούδρας που αφήνει, το καθιστά ιδανικό για βάση του μακιγιάζ. 

Τip: Χάρη στο Shaka-shaka, η υφή γίνεται ακόμα πιο λεπτόρρευστη. Η συσκευασία περιέχει μια μπίλια και με την ανακίνηση,προσφέρει μια ακόμα πιο φίνα σύνθεση.

Η πολυχρηστική κρέμα

jenny.gr

Vichy Capital Soleil Anti-Age 3 in 1

Μία αντηλιακή κρέμα με ξεκάθαρη αντιγηραντική δράση. Η σύνθεσή της είναι ενισχυμένη με αντιοξειδωτικά συστατικά που συμβάλλουν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Η σύστασή της είναι μελετημένη, όχι μόνο να προστατεύει από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία, αλλά παράλληλα και να δρα προληπτικά κατά της φωτογήρανσης, της εμφάνισης των λεπτών ρυτίδων και της θαμπής όψης. 

Tip: Προσφέρει ελαστικότητα στην επιδερμίδα και είναι δερματολογικά ελεγμένη για χρήση ακόμα και της ευαίσθητης επιδερμίδας. 

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος
Τα κοσμήματα των φωτογραφιών είναι Lifelikes

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.