Πώς θα διατηρήσετε το μαύρισμά σας αναλλοίωτο για ημέρες;

Ελένη Τσούτση
Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

Αν κάτι θέλουμε από το καλοκαίρι αυτό είναι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μαύρισμα που φυσικά θα έχει διάρκεια και θα μας κάνει να νιώθουμε όμορφα και τα outfits θα δείχνουν ακόμη πιο stylish. To μυστικό βήμα λοιπόν για να αποκτήσετε ένα τέτοιο μαύρισμα είναι να ενυδατώνετε το σώμα σας καθημερινά.

Επιλέγετε την αγαπημένη σας κρέμα και με απαλές κινήσεις, την εφαρμόζετε σε όλο σας το σώμα. Δοκιμάστε ακόμα να χρησιμοποιήσετε λάδι σώματος και συγκεκριμένα μετά το μπάνιο σας, πριν σκουπιστείτε καλά με την πετσέτα. Αρκούν μερικές ταμποναριστές κινήσεις για να φύγει το νερό από επάνω σας και στη συνέχεια εφαρμόστε το λάδι και αφήστε το να απορροφηθεί από την επιδερμίδα σας. Δεν υπάρχει καλύτερη συμβουλή για να βοηθήσετε το μαύρισμά σας να διατηρηθεί, αλλά και να δείχνει το σώμα σας πιο λαμπερό και υγιές.

Extra Tip:

Καλό είναι να αποφεύγετε το καυτό νερό όταν κάνετε μπάνιο και να προτιμάτε δροσερό. Οι υψηλές θερμοκρασίες αφυδατώνουν το δέρμα, σε αντίθεση με τις χαμηλές που γενικότερα το καλοκαίρι τις προτιμάμε, με τόσο ζέστη!

Και επειδή μιλήσαμε για ενυδατικά λάδια σώματος, στη gallery που ακολουθεί, δείτε κάποια από τα πιο αγαπημένα μας που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε. Μάλιστα αυτά που έχουν έντονο άρωμα, χαρίζουν στην επιδερμίδα μία τέλεια μυρωδιά!