ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 αλλαγές στην περιποίηση της επιδερμίδας που πρέπει κάθε γυναίκα να υιοθετήσει πριν τα 40


Ελένη Τσούτση

26 Οκτωβρίου 2020

5 αλλαγές στην περιποίηση της επιδερμίδας που πρέπει κάθε γυναίκα να υιοθετήσει πριν τα 40

Κάθε ηλικία έχει τις δικές της ανάγκες, όσο μεγαλώνουμε είναι φυσικό οι ανάγκες του δέρματός μας να είναι μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές. Τα 40 πλέον θεωρούνται τα νέα 30 και καθόλου άδικα αφού οι γυναίκες προσέχουν και περιποιούνται περισσότερο τον εαυτό τους και έτσι δείχνουν νεότερες και πιο φρέσκες.

Για να δώσετε το κατάλληλο boost στην επιδερμίδα σας, αν είστε 40, μπορείτε να ακολουθήσετε τους παρακάτω 5 κανόνες:

#1. Ανανεώστε τις κρέμες σας σύμφωνα με τις νέες ανάγκες του δέρματός σας και υιοθετήστε το skincare layering – δηλαδή την εφαρμογή του ενός προϊόντος μετά το άλλο.

#2. Ο τρόπος εφαρμογής των προϊόντων θα πρέπει να γίνει ένα πρωτόκολλο ομορφιάς που θα ακολουθείτε καθημερινά, εφαρμόζοντας τα προϊόντα περιποίησης τόσο στο λαιμό όσο και στο ντεκολτέ.

#3. Βάλτε στη ρουτίνα σας τις DIY μάσκες –τόσο αυτές που μπορείτε να φτιάξετε μόνες με τα πιο αγνά υλικά όσο και του εμπορίου.

#4. Ενισχύστε την επιδερμίδα σας με το κατάλληλο serum κατά των ρυτίδων.

#5. Μην αμελείτε να φοράτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας όλο το χρόνο και μη ξεχνάτε να εφαρμόζετε και στα χέρια σας καθώς είναι ένα ευαίσθητο σημείο που διαγράφεται το γήρας.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.