ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Tα foundations που μένουν σταθερά ακόμα και στις πιο λιπαρές επιδερμίδες


Ελένη Τσούτση

16 Δεκεμβρίου 2020

Tα foundations που μένουν σταθερά ακόμα και στις πιο λιπαρές επιδερμίδες

Όσες έχετε λιπαρό δέρμα ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να παραμείνει σταθερό και ματ το μακιγιάζ σας για πάνω από δύο-τρεις ώρες. Η λιπαρότητα διαπερνά ό,τι βάλετε στο δέρμα σας και τα πάντα μοιάζουν να «λιώνουν». Τα highlighters –και κάθε προϊόν που έχει στην ονομασία του τη λέξη “λάμψη” δεν είναι φίλοι σας, ενώ ακόμα και αυτά που υπόσχονται μεγάλη διάρκεια καταλήγουν να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Τα κατάλληλα προϊόντα που ενδείκνυνται για τα λιπαρά δέρματα είναι το πιο σημαντικό στάδιο για να καταπολεμηθεί η έντονη λιπαρότητα. Ένα από τα πιο συχνά λάθη είναι να επενδύετε σε προϊόντα που δεν αντιστοιχούν στον τύπο του δέρματός σας, όπως για παράδειγμα foundation, το οποίο κατά τη διάρκεια της ημέρας θα δημιουργήσει ένα caky αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Για αυτό το λόγο εάν έχετε λιπαρότητα, καλό είναι να προτιμήσετε foundation με ματ τελείωμα και παράλληλα να είναι oil free ώστε να έχετε μια ομοιόμορφη βάση.

Μην απελπίζεστε, γιατί εμείς κάναμε έρευνα, δοκιμάσαμε και καταλήξαμε στα έξι πιο σταθερά foundations της αγοράς, που θα κρατήσουν το δέρμα σας ματ καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.