ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 serums με υαλουρονικό οξύ που θα λατρέψει η επιδερμίδα σας


Ελένη Τσούτση

13 Ιανουαρίου 2021

5 serums με υαλουρονικό οξύ που θα λατρέψει η επιδερμίδα σας

Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας κρύβει αρκετά βήματα και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αρκούνται μόνο σε δύο- στον καθαρισμό και την ενυδάτωση. Αμελούν όμως, αρκετές φορές την τόνωση και το μυστικό για να επαναφέρουν τη λάμψη και τη νεανική όψη στο δέρμα τους, που δεν είναι άλλο από την χρήση του ορού/serum.

To serum έχει πιο ελαφριά υφή από τις κρέμες και διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, με αποτέλεσμα να ενεργοποιεί και να προσφέρει συστατικά όπως η ρετινόλη, η βιταμίνη Α αλλά και το αγαπημένο συστατικό όλων των γυναικών, υαλουρονικό οξύ, το οποίο αντιμετωπίζει τα προβλήματα του δέρματος όπως είναι η ξηρότητα, η μελάγχρωση, η νωθρότητα και οι ρυτίδες.

Πιο συγκεκριμένα, το υαλουρονικό οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης που θωρακίζει το νερό στην επιδερμίδα, κάνοντάς την να δείχνει αλλά και να είναι πιο λαμπερή, και πιο φρέσκια από κάθε άλλη φορά. Είναι ένα φυσικό, μη ερεθιστικό συστατικό με υψηλή ενυδατική δράση, και προσφέρει άφθονη υγρασία στο δέρμα. Μάλιστα, είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Χαρίστε λοιπόν στο δέρμα σας λάμψη και ζωντάνια, προσθέτοντας στη ρουτίνα σας ένα από τα παρακάτω serum:

1. Minéral 89 Hydration Booster με Υαλουρονικό Οξύ, Vichy

jenny.gr

2. Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Serum 

jenny.gr

3. Hyalu B5 Serum με Υαλουρονικό Οξύ, La Roche-Posay

jenny.gr

4. Revitalift Filler Anti-Wrinkle Dropper Serum με 1.5% Υαλουρονικό Οξύ, L’ Oreal

jenny.gr

5. Neutrogena Hydro Boost Supercharged Serum Ενυδατικός Ορός

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.