ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα λάθη που κάνετε στο ντεμακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

27 Μαρτίου 2021

Τα λάθη που κάνετε στο ντεμακιγιάζ
Τα λάθη που κάνετε στο ντεμακιγιάζ

H διαδικασία του καθαρισμού είναι μια καθημερινή ευκαιρία για αναζωογόνηση και μια «ανάσα» δροσιάς για την επιδερμίδα μας. Η καθαρή επιδερμίδα είναι ο μόνος τύπος επιδερμίδας που μπορεί να δεχτεί οποιαδήποτε μορφή περιποίησης και θεραπείας και να είναι αποτελεσματική.

Ωστόσο, μερικές φορές αμελούμε να ακολουθήσουμε τα steps για ένα σωστό καθαρισμό.

Συγκεντρώσαμε τα πιθανά λάθη, που όλες λίγο –πολύ έχουμε κάνει:

Σκέφτεστε ότι όταν δεν έχετε χρησιμοποιήσει μακιγιάζ δεν υπάρχει λόγος να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας το βράδυ.

Ο καθαρισμός όμως είναι απαραίτητος, πρωί και βράδυ. Κυκλοφορώντας στους δρόμους της πόλης στην επιφάνεια της επιδερμίδας συσσωρεύονται ρύποι και σμήγμα και αυτά απομακρύνονται μόνο με τη διαδικασία του καθαρισμού.

jenny.gr

Χρησιμοποιείτε βαμβάκι και όχι τους ειδικούς δίσκους ντεμακιγιάζ. Αυτό είναι μια λανθασμένη επιλογή καθώς το βαμβάκι φράζει τους πόρους και δεν αφήνει την επιδερμίδα να αναπνεύσει, δημιουργώντας πολλές φορές ακμή.

Καθαρίζετε την επιδερμίδα σας μόνο στο τέλος της ημέρας και όχι το πρωί. Το δέρμα όμως δεν κοιμάται ποτέ! Κατά τη διάρκεια της νύχτας «εργάζεται» προσπαθώντας να επανορθώσει τις φθορές της προηγούμενης μέρας, να αποβάλει τις τοξίνες και να ανανεωθεί.

Επιλέξτε λοιπόν ένα ανάλαφρο eau micellaire για την πρωινή σου καθαριότητα.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.