Αυτές είναι οι κινήσεις που ακολουθούμε για τη σωστή εφαρμογή των skincare προϊόντων

Ελένη Τσούτση
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

H σειρά που εφαρμόζουμε τα προϊόντα skincare στο δέρμα μας είναι πολύ σημαντική. Δεν είναι τυχαίο που οι skincare experts τονίζουν ότι μια ρουτίνα περιποίησης για να θεωρείται ολοκληρωμένη πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένα βήματα. Πώς γίνεται;

Ξεκινάμε με το πρόσωπο και με τα βασικά skincare προϊόντα που είναι ο ορός, η ενυδατική και φυσικά η αντηλιακή μας.

Πάρτε την απαραίτητη ποσότητα στις άκρες των δαχτύλων σας και τρίψτε απαλά προς τα πάνω για να βοηθήσετε στην ανόρθωση του δέρματος. Οι κινήσεις είναι πάντα ανοδικές, αυτός είναι ο βασικός κανόνας. Επίσης ποτέ δεν ξεχνάμε λαιμό και ντεκολτέ. Σε αυτά τα σημεία εφαρμόζουμε όλα τα skincare προϊόντα, πάλι με ανοδικές κινήσεις.

Συνεχίζουμε με μία ακόμη ευαίσθητη περιοχή του προσώπου που είναι τα μάτια μας. Να σας υπενθυμίσουμε ακόμα ότι εκτός από ενυδατική ματιών, εφαρμόζουμε και αντηλιακή κρέμα.

Είναι μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπου το δέρμα είναι λεπτό και ευαίσθητο. Ιδανικά χρησιμοποιήστε τον παράμεσο, για να ασκήσετε την κατάλληλη πίεση. Βλέπετε τα υπόλοιπα δάχτυλα έχουν περισσότερη δύναμη, την οποία δε χρειαζόμαστε. Εφαρμόστε την κρέμα και ακολουθήστε την κυκλική πορεία, την οποία σας υποδεικνύει το οστό. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, μην ξεχνάτε ότι στο συγκεκριμένο σημείο είναι λίγοι οι πόροι και η κρέμα θα απορροφηθεί και θα κινηθεί από μόνη της ανοδικά.

Εφαρμόστε τη παραπάνω ρουτίνα και θα δείτε αμέσως διαφορά στην επιδερμίδα σας!

Δείτε ακόμη: