ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Aυτό είναι το trick που θα δώσει λάμψη κάτω από τα μάτια σας


Ελένη Τσούτση

3 Νοεμβρίου 2021

Aυτό είναι το trick που θα δώσει λάμψη κάτω από τα μάτια σας
Aυτό είναι το trick που θα δώσει λάμψη κάτω από τα μάτια σας

To άγχος, η κακή διατροφή αλλά και η έλλειψη ύπνου είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση των ματιών μας και τα κάνουν να δείχνουν κουρασμένα, ενδεχομένως πρησμένα και με μαύρους κύκλους. Το μακιγιάζ όμως θα μας σώσει και θα εξαφανίσει όλη τη κούραση από το βλέμμα μας!

Η περιοχή κάτω από τα μάτια λοιπόν πάντα χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα αφού συνήθως εφαρμόζουμε βιαστικά τα προϊόντα με τα δάχτυλα χωρίς να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία.Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω απλά beauty tips που θα χαρίσουν extra λάμψη στο βλέμμα σας.

jenny.gr

Ανακαλύψτε το ιδανικό χρώμα για εσάς. Εάν έχετε ήδη έντονες γραμμές στην περιοχή των ματιών αποφύγετε τα full coverage προϊόντα ακόμα και αν έχετε έντονους κύκλους. Προτιμήστε concealer σε υγρή μορφή που είναι λεπτά στην υφή τους. Στην περίπτωση σας η υφή παίζει μεγαλύτερο ρόλο.

jenny.gr

Αν όμως έχετε έντονους κύκλους και λιγότερες γραμμές τότε προτιμήστε ένα προϊόν πιο pigmented στον ίδιο τόνο με το δέρμα σας. Όσο για την απόχρωση προτιμήστε τις ζεστές – πορτοκαλί αποχρώσεις αφού χρωματικά εξαλείφουν το μπλε του κύκλου. Αν δεν έχετε έντονους κύκλους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια cold απόχρωση.

Extra beauty tip: Για καλύτερο τελικό αποτέλεσμα μπορείτε να σετάρετε με διάφανη πούδρα!

Διαβάστε ακόμη: Αυτές οι αλλαγές θα κάνουν το καθημερινό σας μακιγιάζ να δείχνει πιο φρέσκο

jenny.gr