ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

That JLo Glow: Τα 4 μυστικά της για λαμπερό δέρμα


The Jennettes

4 Νοεμβρίου 2021

That JLo Glow: Τα 4 μυστικά της για λαμπερό δέρμα

H JLo λάμπει, κι όχι μόνο από έρωτα. Η 51χρονη σταρ φροντίζει καθημερινά την επιδερμίδα της και έχει αποκαλύψει το νούμερο ένα μυστικό της: Κοιμάται καλά.

«Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά. Ιδανικά, θα ήθελα 9 ή 10 ώρες ύπνου αλλά, σε κάθε περίπτωση, κάνω ό,τι μπορώ για να κοιμάμαι τουλάχιστον 8», αποκάλυψε στο InStyle.

Η Jennifer Lopez, όμως, δεν αρκείται μόνο στον ύπνο. Προσέχει το δέρμα της όσο θυμάται τον εαυτό της, ξεκινώντας από την εφηβεία της. Μοιράστηκε λοιπόν τα tips της, σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη σειρά beauty προϊόντων της, Five S's.

Αντηλιακό

Χρησιμοποιεί καθημερινά αντηλιακό, ακόμη κι όταν έχει συννεφιά έξω.
«Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά και το λέω σε όλους, γιατί δεν το παίρνουν σοβαρά. Το δέρμα μας επιβαρύνεται όχι μόνο από τον ήλιο, αλλά από το περιβάλλον. Η καθημερινή χρήση αντηλιακού κάνει τη διαφορά», εξήγησε.

Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο που θεωρούμε τόσο δεδομένο στη μαγειρική, είναι αγαπημένο beauty product της JLο. Το χρησιμοποιεί για ενυδάτωση τόσο στο πρόσωπο, όσο και στα μαλλιά της. «Είναι μία εκσυγχρονισμένη μορφή ενός αρχαίου beauty ingredient. Ήταν το αγαπημένο όλης της οικογένειάς  μου για καθημερινή λάμψη», τόνισε.

jenny.gr

Συμπληρώματα διατροφής

Η Lopez εξηγεί ότι πρέπει να φροντίζουμε το δέρμα μας από μέσα προς τα έξω. Οι βιταμίνες, λοιπόν, και τα συμπληρώματα για ενέργεια, δε λείπουν από την καθημερινή της beauty routine. 

Ισορροπημένη διατροφή

Όπως οι περισσότερες celebrities, έτσι και η Jennifer Lopez δίνει τα εύσημα του λαμπερού της δέρματος στη σωστή διατροφή. Αποφεύγει τα επεξεργασμένα τρόφιμα, επιλέγει καθημερινά φρούτα και λαχανικά, ενώ έχει αποκλείσει τη ζάχαρη από το διαιτολόγιό της.

πηγή φωτογραφιών: Instagram

Δείτε ακόμη: Οι καλύτερες πούδρες για μακιγιάζ που διαρκεί όλη μέρα 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.